Libnet.ro
UNICEF

17:15

Victor Ponta: Tudose a scapat de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: Tudose a scapat de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a reactionat pe Facebook, dupa ce, in cadrul CExN au fost acceptate demisiile ministrilor Razvan Cuc, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta sustine ca, dupa ce ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au depus demisiile, premierul Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Tel Drum.

Victor Ponta: Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta nu rateaza niciun scandal din PSD ca sa nu il atace in liderul partidului, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti.

Victor Ponta: Tudose a castigat repriza intai si a capitulat in a doua

Deputatul Victor Ponta a afirma, referindu-se la ultimele evolutii din PSD, ca premierul Mihai Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua,.

Ponta, dupa sedinta PSD: Tudose a scapat de oameni din Cartelul de la Teldrum

Fostul lider PSD Victor Ponta afirma, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD in care Sevil Shhiadeh, Rovana Plumb si Razvan Cuc au demisionat, ca premierul Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum, ramanand totusi ultima reduta, Carmen Dan si ca daca in locul acestora nu vor fi puse alte slugi credincioase ale lui Dragnea, atunci schimbarea este importanta.

Victor Ponta: Mihai Tudose s-a decis sa fie prim-ministru. Asta este o veste buna

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-o postare pe Facebook, ca este bine ca premierul Mihai Tudose ramane in functie, dar considera ca acesta ar trebui sa preia conducerea PSD,.

Ponta: Daddy se salveaza intotdeauna doar pe el. Lupta lui cu Sistemul e doar o uriasa pacaleala

Mihai Tudose a scapat joi seara de cei mai importanti soldati ai Cartelului TelDrum, a sustinut Victor Ponta, intr-o postare pe Facebook. Fostul premier a mai scris ca Liviu Dragnea are grija sa se salveze.

Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine

Fostul premier Victor Ponta a mentionat ca exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine.

Victor Ponta: Exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment - Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine

Fostul premier Victor Ponta scrie, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca :Exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment : Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine, ela adaugand ca Eu stiu sper sa stie si Tudose) ca daca Dragnea ramane sef la Partid totul va merge din rau in mai rau - Dragnea va sabota Guvernul din Parlament, va controla alte institutii unde si-a plantat oamenii in primul rand Curtea de Conturi) , va anunta zi de zi masuri populiste si va da vina pentru orice problema pe Tudose.

Victor Ponta a rabufnit: Tudose a capitulat! Dupa tinerii lui Basescu, a venit si randul tinerilor lui Dragnea - Stanescu si Stroe!

Victor Ponta a postat, pe Facebook, o reactie dura la adresa premierului Mihai Tudose, despre care scrie ca a castigat repriza intai, insa a capitulat neconditionat.

Ponta: Tudose sa preia conducerea PSD si sa guverneze bine

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-o postare pe Facebook, ca este bine ca premierul Mihai Tudose ramane in functie, dar considera ca acesta ar trebui sa preia conducerea PSD, avertizand ca daca Liviu Dragnea va ramane sef la partid, lucrurile vor merge din rau in mai rau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )