Libnet.ro
UNICEF

10:01

Victor Ponta: Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Mihai Tudose a reusit sa scape de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta sustine ca, dupa ce ministrii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Razvan Cuc si-au depus demisiile, premierul Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Tel Drum. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Mihai Tudose s-a decis sa fie prim-ministru. Asta este o veste buna

Fostul premier Victor Ponta afirma, intr-o postare pe Facebook, ca este bine ca premierul Mihai Tudose ramane in functie, dar considera ca acesta ar trebui sa preia conducerea PSD,.

Victor Ponta: Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Victor Ponta nu rateaza niciun scandal din PSD ca sa nu il atace in liderul partidului, Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca Mihai Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti.

Victor Ponta a rabufnit: Tudose a capitulat! Dupa tinerii lui Basescu, a venit si randul tinerilor lui Dragnea - Stanescu si Stroe!

Victor Ponta a postat, pe Facebook, o reactie dura la adresa premierului Mihai Tudose, despre care scrie ca a castigat repriza intai, insa a capitulat neconditionat.

Victor Ponta: Tudose a castigat repriza intai si a capitulat in a doua

Deputatul Victor Ponta a afirma, referindu-se la ultimele evolutii din PSD, ca premierul Mihai Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua,.

Victor Ponta: Tudose a scapat de cei mai importanti soldati ai Cartelului de la Teldrum

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a reactionat pe Facebook, dupa ce, in cadrul CExN au fost acceptate demisiile ministrilor Razvan Cuc, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Victor Ponta: Exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment - Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine

Fostul premier Victor Ponta scrie, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca :Exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment : Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine, ela adaugand ca Eu stiu sper sa stie si Tudose) ca daca Dragnea ramane sef la Partid totul va merge din rau in mai rau - Dragnea va sabota Guvernul din Parlament, va controla alte institutii unde si-a plantat oamenii in primul rand Curtea de Conturi) , va anunta zi de zi masuri populiste si va da vina pentru orice problema pe Tudose.

Ma, baieti, bagati-va mintile in cap. Mihai Tudose si Liviu Dragnea, trasi de urechi de unul dintre cei mai influenti oameni din PSD

In sedinta de joi urmeaza sa se ia decizii importante in Guvern, printre acestea si remanierile pe care vrea sa le faca Mihai Tudose, dar cu care Liviu Dragnea nu este de acord. Situatia nu este.

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Liviu Dragnea si Mihai Tudose, declaratii comune dupa sedinta PSD: Joi, in sedinta CEx, decidem remanierea

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, par dispusi la pace dupa tensiunile din ultimele ore. Macar in fata camerelor tv. Cei doi au iesit impreuna la declaratii dupa sedinta.

UPDATE Premierul Mihai Tudose anunta remanieri: Cine sunt ministrii vizati

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, ca saptamana aceasta va avea loc o remaniere guvernamentala. Sunt vizati cei trei ministri cu probleme penale Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie), dar si cel putin alti doi membri ai Cabinetului.

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )