Libnet.ro
UNICEF

01:06

VICTOR PONTA: Nu vom avea primari alesi din doua tururi si nici presedinti de CJ desemnati de consilieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTOR PONTA: Nu vom avea primari alesi din doua tururi si nici presedinti de CJ desemnati de consilieri

Presedintele Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, afirma ca nu vor fi alegeri locale pentru primari in doua tururi de scrutin si nici presedintii de consilii judetene nu vor fi alesi de consilieri, pentru ca PNL detine acum puterea, iar sistemul actual ii avantajeaza pe liberali. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, avertisment de ultima ora: Nu vom avea primari alesi din doua tururi

Ponta: Nu vom avea primari alesi din doua tururi si nici presedinti de Consilii Judetene desemnati de consilieri. Argumentele liderului Pro Romania

Victor Ponta sustine ca nu vom avea alegeri pentru primari in doua tururi de scrutin si nici presedintii de consilii judetene. Si asta pentru ca PNL e acum la Putere si prefera actualul sistem electoral:.

USR ameninta Guvernul Orban cu retragerea sprijinului politic. Doua mari cerinte: primari alesi in doua tururi si eliminarea pensiilor pentru alesii locali

Senatorul USR Florina Presada a anuntat ca va propune Comitetului Politic al formatiunii retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL, daca, in saptamana care urmeaza, nu anunta o masura clara de revenire la alegerea primarilor in doua tururi si nu emite o Ordonanta pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari.

in ce zi pica solstitiul de iarna, in care vom avea cea mai lunga noapte din an

Solstitiul de iarna reprezinta cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte a anului. Perioada solstitiului de iarna este marcata de numeroase superstitii, obiceiuri si povesti uluitoare. Cand se produce solstitiul de iarna noaptea cea mai lunga din an in jurul datei de 21 decembrie 22 decembrie are loc solstitiul de iarna, .

Victor Ponta, prima reactie la acuzatiile lui Adrian Porumboiu: Este o cretinatate

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce omul de afaceri Adrian Porumboiu a afirmat intr-un interviu televizat ca fostul premier ar fi primit cadou o vila la Miami de la oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc.

Adrian Porumboiu, acuzatii incendiare la adresa lui Victor Ponta: Ce cadou ar fi primit fostul premier

Omul de afaceri Adrian Porumboiu a facut acuzatii incediare la adresa lui Victor Ponta. Fostul arbitru de fotbal a afirmat intr-un interviu televizat ca liderul Pro Romania ar fi primit cadou o vila la Miami de la oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc.

Victor Ponta, despre legea privind alegerea primarilor in doua tururi: Nu trece in acest moment in Parlament

Adrian Porumboiu: Ponta a primit cadou de la Plahotniuc o vila in Miami Replica liderului Pro Romania: S-a senilizat rau de tot, spune idiotenii

Adrian Porumboiu l-a acuzat pe Victor Ponta ca a primit cadou din partea oligarhului Vlad Plahotniuc o vila in Miami. in replica, liderul Pro Romania a sustinut ca fostul finantator al celor de la FC Vaslui s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )