Libnet.ro
UNICEF

14:45

Adrian Porumboiu, acuzatii incendiare la adresa lui Victor Ponta: Ce cadou ar fi primit fostul premier

Antena3 Antena3,
Adrian Porumboiu, acuzatii incendiare la adresa lui Victor Ponta: Ce cadou ar fi primit fostul premier

Omul de afaceri Adrian Porumboiu a facut acuzatii incediare la adresa lui Victor Ponta. Fostul arbitru de fotbal a afirmat intr-un interviu televizat ca liderul Pro Romania ar fi primit cadou o vila la Miami de la oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc. continuă pe Antena3

Adrian Porumboiu: Ponta a primit cadou de la Plahotniuc o vila in Miami Replica liderului Pro Romania: S-a senilizat rau de tot, spune idiotenii

Adrian Porumboiu l-a acuzat pe Victor Ponta ca a primit cadou din partea oligarhului Vlad Plahotniuc o vila in Miami. in replica, liderul Pro Romania a sustinut ca fostul finantator al celor de la FC Vaslui s-a.

Victor Ponta, prima reactie la acuzatiile lui Adrian Porumboiu: Este o cretinatate

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa ce omul de afaceri Adrian Porumboiu a afirmat intr-un interviu televizat ca fostul premier ar fi primit cadou o vila la Miami de la oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc.

VICTOR PONTA: Nu vom avea primari alesi din doua tururi si nici presedinti de CJ desemnati de consilieri

Presedintele Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, afirma ca nu vor fi alegeri locale pentru primari in doua tururi de scrutin si nici presedintii de consilii judetene nu vor fi alesi de consilieri, pentru ca PNL detine acum puterea, iar sistemul actual ii avantajeaza pe liberali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )