Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Vom da stenogramele ultimei sedinte. Trei ore am fost infierat de serviciul de propaganda

B1 B1,
Victor Ponta: Vom da stenogramele ultimei sedinte. Trei ore am fost infierat de serviciul de propaganda

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, ca Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Executivului in care s-a dat avizul pentru amendamentul privind dezvaluirile din dosare. Trei ore tot servici. continuă pe B1

Victor Ponta: Vom da stenogramele ultimei sedinte. Trei ore am fost infierat de serviciul de propaganda (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a declarat, vineri, ca Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Executivului in care s-a dat avizul pentru amendamentul privind dezvaluirile din dosare. Trei ore tot servici.

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Executivului din 29 octombrie, in care s-a discutat proiectul privind dezvaluirile din dosare

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Guvernului, din 29 octombrie, in care s-a discutat proiectul lui Serban Nicolae privind dezvaluirile din dosare, se arata intr-un comunicat de presa al Executivului, remis redactiei.

Ponta: Vom mentine cota unica cel putin pana in 2016. Anul trecut am avut investitii mai mari pentru ca am platit arieratele CNADNR

Guvernul si-a propus mentinerea cotei unice cel putin pana in 2016, urmand ca de la viitoarele alegeri aceasta optiune sa fie pusa noilor forte politice, a declarat premierul Victor Ponta, la lansarea Topului National al Firmelor Private din Romania.

Victor Ponta: In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari / Basescu si Udrea au o relatie tragica, Romeo si Julieta / Premier trebuie sa fie pe persoana cu vederi de centru - dreapta

In aceasta campanie s-au auzit doar doua voci: vocea mea - ca sunt premier, mergeam la un spital si spuneam ce vreau sa fac pentru sanatate, mergeam in Moldova si spuneam ce vreau sa fac acolo - si vocea Justitiei - in fiecare dimineata catuse, arestari. In rest ceilalti candidati nu s-au auzit, a declarat vineri Victor Ponta la DCNews. Ponta a anuntat ca marti va propune coalitiei o lista cu maxim trei nume pentru postul de premier si a spus ca nici unul din cei pe care-i va propune nu e lider PSD.

Umbra lui Adrian Nastase peste Victor Ponta

In 2004, Nastase a promis 400 de sali de sport, Ponta promite acum 400 de terenuri de fotbal. In 2004 Nastase, iubitorul de limuzine luxoase, le-a cerut ministrilor sa conduca Dacii, iar Ponta, a carui familie are trei masini straine, le cere ministrilor acelasi lucru. Nu e doar o coincidenta. Asemanarile dintre Ponta si mentorul sau sint multiple.

VIDEO Primarul Sectorului 4, Piedone, ii sopteste la ureche unei femeie in varsta de 105 ani Votam Victor Ponta!

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost gazda unui eveniment in cadrul caruia a avut loc un moment cel putin jenant. Edilul a invitat pe scena o femeie in varsta de 105 ani, cea mai varstnica din sector, cereia i-a soptit la ureche Votam Victor Ponta!.

Sustinatorii lui Victor Ponta: Oficiali, artisti, sportivi si intelectuali

Premierul Victor Ponta se bucura de prima pozitie in toate sondajele din Romania, pentru alegerile prezidentiale. De altfel, Ponta se bucura de sustinere externa si interna, din partea mai multor oficiali, oame.

Moment propagandistic ratat: cea mai batrana locuitoare din sectorul 4 nu a spus pe scena Votati Victor Ponta, asa cum i-a suflat primarul Piedone

Un moment stanjenitor s-a inregistrat miercuri la un miting de partid al candidatului Victor Ponta, la intalnirea acestuia cu membrii si simpatizantii PSD Sector 4. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a adus-o pe scena pe Varvara Zugravu 105 ani), cea mai batrana locuitoare din sectorul 4, pentru a-i inmana lui Ponta o diploma omagiala. Femeia s-a achitat de sarcina, dar cand Piedone i-a suflat la ureche Pe cine votam? Pe Victor Ponta il votam, batrana nu a rostit cuvintele magice.

Victor Ponta vine in aceasta seara in Biroul Presedintelui, la Sinteza Zilei

In biroul Presedintelui in aceasta seara vine Premierul Victor Ponta. Ce lovitura finala aplica regimului Basescu, afla azi la 21:30 la Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania.

O asemanare intre campania lui Victor Ponta si metodele separatistilor rusi

Merita mai multa atentie mesajele de campanie neagra utilizate de Victor Ponta impotriva principalului sau adversar, Klaus Iohannis. Unul dintre ele se remarca prin ticalosie extrema. Ponta exploateaza fara scrupule frica, groaza unor oameni ceva mai expusi manipularii. Pensionarii, oameni de regula saraci, bolnavi si dependenti in mare masura de bunavointa statului, sunt bombardati practic non stop cu amenintarea ca Iohannis, prezentat drept omul lui Basescu, gandeste la fel, taie pensii si salarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )