Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta vrea ruperea coalitiei: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea, el m-a sustinut in 2014, pot sa-l sustin si eu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta vrea ruperea coalitiei: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea, el m-a sustinut in 2014, pot sa-l sustin si eu

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat miercuri, la Targu-Jiu, referitor la alegerile prezidentiale din acest an, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat. continuă pe Antena3

PONTA DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea, il sustin

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat astazi la Targu-Jiu, referitor la alegerile prezidentiale din acest an, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat care se va desprinde de Liviu Dragnea, facand referire la Calin Popescu Tariceanu sau la Corina Cretu.

Ponta despre alegerile prezidentiale: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea pot sa-l sustin

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat care se va desprinde de Liviu Dragnea, facand referire la Calin Popescu Tariceanu sau la Corina Cretu. Ponta vorbeste despre crearea unui pol de centru-stanga pentru alegerile prezidentiale.

Victor Ponta: Liviu Dragnea zice ca daca el nu poate sa fie presedinte, atunci sa nu fie nimeni altcineva si atunci candideaza el la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, desi va pierde in fata lui Klaus Iohannis, pentru ca nu.

Victor Ponta, privind alegerile prezidentiale: O sa mergem toti sa-l votam pe Iohannis, sa nu iasa Dragnea. Asta e previziunea mea

Victor Ponta, fostul premier, a declarat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Fostul premier a mai spus ca nici Liviu Dragea nu ar fi o solutie si ca daca va candida, mergem toti.

Victor Ponta: O sa candidez la prezidentiale, dar nu in 2019

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca nu a renuntat la ideea de a mai candida la alegerile prezidentiale, insa acest lucru nu se va intampla in 2019. Ponta a mai spus ca in 2014 s-a grabit cu.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Victor Ponta: ii place sa bage batul prin gard

Eugen Teodorovici spune ca Victor Ponta il ataca in ultima perioada si incearca sa-l asocieze cu introducerea de noi taxe. Ministrul de Finante spune ca el i-a spus lui Victor Ponta, in vremea cand era.

Victor Ponta: Dragnea si Valcov au avut un program de guvernare paralel. Nici Teodorovici nu a stiut de el (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea si Darius Valcov au avut un program de guvernare paralel,.

Victor Ponta, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Cred ca in 2014 m-am grabit si am gresit

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va candida la alegerile prezidentiale, dar nu in 2019. O sa candidez la prezidentiale, dar nu in 2019, sa fie.

Victor Ponta (Pro Romania): Romania pierde bani europeni doar pentru ca nu pot fi furati de Teldrum si alte firme prietene

Victor Ponta, liderul Pro Romania, s-a dezlantuit la adresa Guvernului Dancila, relateaza stiripesurse. ro. Fostul premier sustine ca tara noastra pierde bani europeni pur si simplu din cauza ca nu pot fi.

Victor Ponta ii arunca un colac de salvare lui Adrian Tutuianu: O sa va spuna el

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, liderul Pro Romania, a precizat, la Targoviste, ca a discutat cu senatorul independent Adrian Tutuianu despre o eventuala inregimentare a sa in partidul pe care il conduce. Tutuianu a fost exclus din PSD in urma unei sedinte a CEX al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )