Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ponta despre alegerile prezidentiale: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea pot sa-l sustin

Hotnews Hotnews,
 Ponta despre alegerile prezidentiale: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea pot sa-l sustin

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat care se va desprinde de Liviu Dragnea, facand referire la Calin Popescu Tariceanu sau la Corina Cretu. Ponta vorbeste despre crearea unui pol de centru-stanga pentru alegerile prezidentiale. continuă pe Hotnews

PONTA DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea, il sustin

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat astazi la Targu-Jiu, referitor la alegerile prezidentiale din acest an, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat care se va desprinde de Liviu Dragnea, facand referire la Calin Popescu Tariceanu sau la Corina Cretu.

Victor Ponta vrea ruperea coalitiei: Daca Tariceanu se desprinde de Dragnea, el m-a sustinut in 2014, pot sa-l sustin si eu

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat miercuri, la Targu-Jiu, referitor la alegerile prezidentiale din acest an, ca este dispus sa lase la o parte orgoliile si sa sustina un candidat.

Victor Ponta, privind alegerile prezidentiale: O sa mergem toti sa-l votam pe Iohannis, sa nu iasa Dragnea. Asta e previziunea mea

Victor Ponta, fostul premier, a declarat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Fostul premier a mai spus ca nici Liviu Dragea nu ar fi o solutie si ca daca va candida, mergem toti.

Calin Popescu Tariceanu, anunt despre candidatul la alegerile prezidentiale. Cand va fi luata decizia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca va exista o discutie cu PSD pentru un candidat comun la alegerile prezidentiale in al doilea trimestru al anului 2019. Tariceanu le transmite celor de la PS.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul comun PSD-ALDE la alegerile prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu, presedintele formatiunii ALDE, sustine ca va exista o discutie in coalitia de guvernare, la inceputul celui de-al doilea trimestru al acestui an, pentru a decide asupra unui candidat comun la alegerile prezidentiale.

Victor Ponta, despre o posibila candidatura la prezidentiale: Cred ca in 2014 m-am grabit si am gresit

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va candida la alegerile prezidentiale, dar nu in 2019. O sa candidez la prezidentiale, dar nu in 2019, sa fie.

Ponta declara ca e dispus sa-l sprijine pe Tariceanu la prezidentiale daca se desprinde de Dragnea si nu mai sustine toate masurile astea aberante

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca este dispus sa-l sprijine pe Calin Popescu Tariceanu la alegerile prezidentiale, dar doar daca acesta se desprinde de Liviu Dragnea si nu-i mai sustine.

Ce spune Victor Ponta despre o candidatura a lui Dragnea la prezidentiale: Toata lumea stie ca va fi la fel ca in 2000

Fostul premier Victor Ponta sustine ca in conditiile in care Liviu Dragnea va candida pentru functia de presedinte al tarii, electoratul se va mobiliza ca in anul 2000, de aceasta data voturile urmand a fi castigate de Klaus Iohannis, doar pentru a nu fi ales sef al statului liderul PSD.

DAN BARNA: USR va avea candidat la alegerile prezidentiale

Presedintele USR Dan Barna a declarat astazi ca Uniunea Salvati Romania va decide, dupa alegerile europarlamentare, cine va fi candidatul pentru prezidentialele din acest an.

PONTA DESPRE INGHETAREA PENSIILOR: Mi se pare o magarie

Presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta, a declarat astazi la Targu-Jiu, ca i se pare o magarie faptul ca, de la 1 ianuarie, pensiile au fost inghetate, iar salariile demnitarilor au crescut.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )