Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Slav, accident grav pe partie

B1 B1,
Victor Slav, accident grav pe partie

Victor Slav a suferit un accident pe partie si s-a ranit grav la un picior, motiv pentru care acum are nevoie de carje pentru a se deplasa. Pentru a-si ajuta iubitul, Bianca Dragusanu a mers la mai multe. continuă pe B1

Victor Slav a suferit un GRAV ACCIDENT! Bianca Dragusanu a facut anuntul trist

Victor Slav a suferit un accident pe partie si s-a ranit grav la un picior, motiv pentru care acum are nevoie de carje pentru a se deplasa. Pentru a-si ajuta iubitul, Bianca Dragusanu a mers la mai multe.

Accident grav pe Valea Oltului. Patru victime

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut luni dimineata pe DN7, pe Valea Oltului, in localitatea Balota, dupa ce soferul unui autoturism a adormit la volan si a intrat pe contrasens, lovind.

La un pas de moarte, din cauza unui film: Un sofer de TIR din Romania a provocat un accident grav in Germania (FOTO)

Un roman care conducea un TIR pe o autostrada din Germania a provocat un grav accident pentru ca se uita la filme pe telefonul mobil, in timp ce se afla la volan, informeaza idowa. de. Accidentul s-a produs pe.

Accident grav in Timis. O fetita de sase ani a decedat, dupa un impact violent intre doua masini

O fetita de sase ani si-a pierdut viata intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme, vineri seara, la iesirea din Buzias spre Lugoj. in cele doua masini se aflau cinci persoane, dintre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )