Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victoras BEIZADEAUA s-a dat din nou in stamba! Fiul milionarului Micula a fost SALTAT de jandarmi

B1 B1,
Victoras BEIZADEAUA s-a dat din nou in stamba! Fiul milionarului Micula a fost SALTAT de jandarmi

Victoras Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a fost amendatd e Jandarmeria Oradea. Beizadeaua de 22 de ani i-a injurat pe protestatarii din grupul Oradea Civica, adunati in Piata Ferdinand pentru a striga. continuă pe B1

Brazilia, din nou, marea favorita!

Turneul final al Campionatului Mondial de fotbal va debuta peste doua zile, iar inainte de primul fluier exista o favorita certa: Brazilia. Casele de pariuri merg pe mana echipei antrenate de Tite, specialistii considera ca a venit, din nou, momentul Braziliei, suporterii neutri tind sa sustina ca acesta va fi turneul lui Neymar. Evident ca aceste pareri se mai pot schimba dupa primele meciuri, cand toata lumea va putea evalua nivelul la care sunt toate echipele.

Roland Garros, finala: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 16:00) / Ziua cea mare - Halep, din nou att de aproape de primul trofeu de Grand Slam

Simona Halep 1 WTA) a ajuns din nou atat de aproape de a-si indeplini marele vis: castigarea unui trofeu de Grand Slam. Este in finala de la Roland Garros pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens 10 WTA), campioana en-titre de la US Open si jucatoarea pe care a invins-o in cinci din cele sapte meciuri directe. Confruntarea de pe Phillipe-Chatrier va fi transmisa in direct pe Eurosport si Pro Tv si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

Mama unui adolescent din Marea Britanie: Fiul meu nu mai exista decat online! Cum a ajuns baiatul din cauza jocurilor video

Un adolescent din Marea Britanie este captivat de lumea virtuala si nu mai vrea sa iasa din casa. Baiatul a avut momente in care nici nu mai voia sa manance si de un an nu mai merge la.

Anunt important despre Evaluarea Nationala. Parlamentarii modifica din nou Legea Educatiei: Examenul va deveni obligatoriu pentru toti elevii!

Mai multi parlamentari au pregatit o modificare a Legii Educatiei Nationale care se adreseaza elevilor din clasa a VIII-a. Astfel, potrivit proiectului initiat de opt.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din unii ani, potrivit BNR. ro. Totodata, indicele Robor la sase.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )