Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victoras Micula, amendat cu 5.000 de lei pentru incalcarea ordonantelor militare: Nu va mai bateti joc de mine

Antena3 Antena3,
Victoras Micula, amendat cu 5.000 de lei pentru incalcarea ordonantelor militare: Nu va mai bateti joc de mine

Victoras Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a fost amendat cu 5. 000 de lei de politisti pentru incalcarea ordonantelor militare, in timp ce cauta braconieri pe un fond de vanatoare din Bihor. continuă pe Antena3

Vladimir Tismaneanu, amendat cu 5.000 de lei de CNCD pentru o postare rasista

Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii l-a sanctionat, miercuri, pe istoricul Vladimir Tismeanu cu 5000 de lei pentru amenda contraventionala pentru o postare pe Facebook cu conotatii rasiste, considerand ca fapta constituie discriminare. Decizia a fost luata cu unanimitate.

NEWS ALERT. Amenzile pentru incalcarea ordonantelor militare, declarate neconstitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonantei de .

Tanar din Barbulesti aflat in izolare, prins in trafic si amendat cu 5.000 de lei

Un tanar, de 19 ani, din comuna Barbulesti, a fost prins in trafic de politisti, desi trebuia sa stea in izolare la domiciliu. Ialomiteanul a fost oprit de oamenii legii din Urziceni pe 2 mai, in jurul orei 20. 00, in timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1 D.

Amenzile majorate in timpul starii de urgenta, neconstitutionale: CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului referitoare la OUG prin care au fost impuse amenzi de pana la 20.000 de lei pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie

Curtea Constitutionala a admis sesizarea facuta de Avocatul Poporului cu privire la ordonanta de urgenta prin care Guvernul a impus amenzi de pana la 20. 000 de lei pentru persoanele care nu respecta.

Romania, ajutor umanitar de 16,5 milioane lei pentru Republica Moldova: 20 de camioane cu medicamente si dispozitive medicale au plecat miercuri spre Chisinau

20 de camioane cu medicamente, dezinfectanti, dispozitive medicale si materiale sanitare necesare asigurarii preventiei si tratarii afectiunilor asociate COVID-19 au plecat in aceasta dimineata din Bucuresti spre Chisinau, a anuntat miercuri Guvernul. Romania ofera un ajutor umanitar Republicii Moldova, in valoare de 16,5 milioane de lei, pentru a sprijini eforturile de limitare a raspandirii coronavirusului in tara vecina.

Primaria Sectorului 4 vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 5 milioane lei pentru furnizarea de viziere

Primaria Sectorului 4, condusa de primarul Daniel Baluta, a scos la licitatie un acord-cadru pe 2 ani, estimat la 5 milioane lei, pentru furnizarea de viziere, potrivit unui anunt de participare publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Mai exact, institutia ar putea cumpara pana la 100. 000 de viziere, din policarboat, reutilizabila, cu greutatea maxima de 200 grame, in functie de necesitati. Pretul estimat pe viziera este 50 lei, firma care va oferi pretul cel mai mic fiind castigatorul.

Victoras Micula loveste din nou: Printisorul Frutti Fresh surprins in ipostaze tensionate alaturi de politie

Victor Micula Jr. si-a facut din nou o aparitie spectaculoasa pe timp de pandemie. Daca la inceputul crizei a urcat pretul spirtului si incerca sa vanda un tratament neverificat pentru COVID-19, de aceasta.

Un sofer beat, oprit de politisti in trafic, a rupt-o la fuga. A fost prins si amendat cu 8.000 lei pentru ca nu avea declaratie

Un tanar dintr-o localitate olteana a fost oprit in trafic pe o strada din Caracal. Politistii i-au cerut sa se legitimeze, tanarul a fugit, iar episodul s-a incheiat in catuse si cu o amenda consistenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )