Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Tismaneanu, amendat cu 5.000 de lei de CNCD pentru o postare rasista

Adevărul Adevărul,
Vladimir Tismaneanu, amendat cu 5.000 de lei de CNCD pentru o postare rasista

Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii l-a sanctionat, miercuri, pe istoricul Vladimir Tismeanu cu 5000 de lei pentru amenda contraventionala pentru o postare pe Facebook cu conotatii rasiste, considerand ca fapta constituie discriminare. Decizia a fost luata cu unanimitate. continuă pe Adevărul

Vladimir Tismaneanu, amendat de CNCD pentru postarea cu ciorile din Tandarei

Politologul Vladimir Tismaneanu a fost amendat cu 5. 000 de lei de Colegiul National pentru Combaterea DiscriminariiCNCD) pentru postarea cu ciorile din Tandarei, decizia fiind luata cu unanimitate de voturi.

Victoras Micula, amendat cu 5.000 de lei pentru incalcarea ordonantelor militare: Nu va mai bateti joc de mine

Victoras Micula, fiul milionarului Viorel Micula, a fost amendat cu 5. 000 de lei de politisti pentru incalcarea ordonantelor militare, in timp ce cauta braconieri pe un fond de vanatoare din Bihor.

Tanar din Barbulesti aflat in izolare, prins in trafic si amendat cu 5.000 de lei

Un tanar, de 19 ani, din comuna Barbulesti, a fost prins in trafic de politisti, desi trebuia sa stea in izolare la domiciliu. Ialomiteanul a fost oprit de oamenii legii din Urziceni pe 2 mai, in jurul orei 20. 00, in timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1 D.

Colegiile Andrei Saguna, Ioan Mesota si Grigore Moisil din Brasov, amendate de CNCD pentru regula mediei de 8

Trei licee din Brasov - Colegiul National Andrei Saguna, Colegiul National Doctor Ioan Mesota si , Colegiul National Grigore Moisil - au fost amendate miercuri de CNCD cu cate 2. 000 de lei pentru prevederile din regulament potrivit carora elevii care nu obtineau cel putin media 8 trebuiau sa se transfere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )