Libnet.ro
UNICEF

05:00

Victoria Nuland, discurs dur pentru lideri din Europa Centrala: Protejati parlamentarii corupti, ignorati Parlamentul cand va convine / Cancerul coruptiei distruge visele celor care lupta pentru democratie

Hotnews Hotnews,
 Victoria Nuland, discurs dur pentru lideri din Europa Centrala: Protejati parlamentarii corupti, ignorati Parlamentul cand va convine / Cancerul coruptiei distruge visele celor care lupta pentru democratie

Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, a lansat joi un atac extrem de dur la adresa unor lideri politici din Europa centrala fara a-i numi, oficialul american acuzandu-i ca, in timp ce noaptea dorm linistiti sub patura NATO, ziua oprima presa si societatea civila, protejeaza parlamentarii corupti de anchetele si nu tin cont de Parlament cand interesul cere sau vorbesc de democratie neliberala. Desi nu-i numeste pe acei lideri din Europa centrala, indicatiile date de Nuland duc catre Victor Orban si Victor Ponta. De notat ca Ponta a avut saptamana trecuta o intalnire chiar cu Nuland. In discursul sau, Nuland a vorbit despre doua cancere care macina aceste tari din Europa centrala: coruptia si derapajul antidemocratic. continuă pe Hotnews

Victoria Nuland, discurs dur la adresa unor lideri din Europa centrala: Protejati parlamentarii corupti, ignorati Parlamentul cand va convine/Cancerul coruptiei distruge visele celor care lupta pentru democratie

Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, a lansat joi un atac extrem de dur la adresa unor lideri politici din Europa centrala fara a-i numi, oficialul american acuzandu-i ca, in timp ce noaptea dorm linisti sub patura NATO, ziua oprima presa si societatea civila, protejeaza parlamentarii corupti de anchetele si nu tin cont de Parlament cand intersul cere sau vorbesc de democratie neliberala. Desi nu-i numeste pe acei lideri din Europa centrala, indicatiile date de Nuland duc catre Victor Orban si Victor Ponta. De notat ca Ponta a avut saptamana trecuta o intalnire chiar cu Nuland. In discursul sau, Nuland a vorbit despre doua cancere care macina aceste tari din Europa centrala: coruptia si derapajul antidemocratic.

Victoria Nuland, discurs dur cu trimiteri la Victor Ponta si Viktor Orban: Protejati parlamentarii corupti, ignorati Parlamentul cand va convine / Cancerul coruptiei distruge visele celor care lupta pentru democratie

Victoria Nuland, subsecretar de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, a lansat joi un atac extrem de dur la adresa unor lideri politici din Europa centrala fara a-i numi, oficialul american acuzandu-i ca, in timp ce noaptea dorm linistiti sub patura NATO, ziua oprima presa si societatea civila, protejeaza parlamentarii corupti de anchetele si nu tin cont de Parlament cand interesul cere sau vorbesc de democratie neliberala. Desi nu-i numeste pe acei lideri din Europa centrala, indicatiile date de Nuland duc catre Victor Orban si Victor Ponta. De notat ca Ponta a avut saptamana trecuta o intalnire chiar cu Nuland. In discursul sau, Nuland a vorbit despre doua cancere care macina aceste tari din Europa centrala: coruptia si derapajul antidemocratic.

Trei romani, pe lista celor mai importanti 100 inovatori din Europa Centrala si de Est

Trei romani se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est, elaborata de mai multe companii, intre care si Google, ca parte a unei campanii care are ca scop promovarea inovatiei in aceasta regiune, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

infiintarea Departamentului pentru Privatizare din Ministerul Economiei, pe masa deputatilor

Ordonanta de Urgenta privind infiintarea DPAPS Departamentul pentru privatizare din Ministerul Economiei) ajunge astazi pe masa deputatilor din Comisia de Industrii, care trebuie sa se pronunte pe marginea Legii de aprobare a actului normativ.

Companiile telecom din Europa pot plati TVA statului roman printr-o platforma de pe site-ul ANAF

Companiile europene care furnizeaza servicii electronice, telecomunicatii, radiodifuziune si televiziune vor putea plati, de la 1 ianuarie, TVA datorata statului roman pentru serviciile achizitionate de consumatori dupa ce se inregistreaza pe o.

12 microbuze pentru elevii din Dolj

12 scoli din judetul Dolj au primit cate un microbuz pentru transportul elevilor, informeaza, joi, Agerpres.

Ce eroare a facut Ioana Petrescu spunand ca trebuie eliminata taxa pe stalp pentru sondele din Marea Neagra pentru ca nu se afla pe teritoriul Romaniei

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, insista cu ideea ce trebuie exceptate de la plata asa-zisei taxe pe stalp constructiile situate pe platformele off-shore de exploatare din Marea Neagra. Explicatia ei este ca sondele off-shore nu se afla in apele teritoriale ale Romaniei. Cu alte cuvinte, companiile petroliere care au sonde in Marea Neagra nu au de ce sa plateasca aceasta taxa in conditiile in care platformele sunt in afara apelor teritoriale. Insa, este o explicatie cu multe hibe. Daca ar fi luata in serios logica sa, ar insemna ca firmele petroliere care opereaza in Marea Neagra sa nu mai plateasca nicio taxa, nici macar redeventele.

Ministrul delegat pentru Energie nu vrea exceptii pentru sondele din Marea Neagra

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat ca nu vrea exceptii pentru sondele din Marea Neagra in privinta aplicarii taxei pe stalp. Afirmatia vine dupa ce ministrul Finantelor a spus ca exista posibilitatea scutirii de la plata in cazul sondelor petroliere din Marea Neagra. in schimb, ministrul Nicolescu vrea aplicarea unei taxe unitare, dar reduse, pentru toate firmele.

Surse: Ancheta in cazul Siveco s-a extins pentru fapte din 2014

Ancheta in cazul suspiciunii de evaziune de la societatea Siveco a fost extinsa pentru noi fapte, care ar fi fost comise in 2014, procurorii urmand sa audieze alte zece persoane vizate in acest caz, care ar fi semnat acte nelegale, au declarat luni,.

BERD acorda un credit de 200 de milioane de dolari pentru subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aranjat un imprumut sindicalizat in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania petroliera KOM Munai, subsidiara din Kazahstan a OMV Petrom SA, informeaza un comunicat de presa al bancii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )