Libnet.ro
UNICEF

01:05

VICTORIE PENTRU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS Curtea Constitutionala a validat rezultatele referendumului pe justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VICTORIE PENTRU PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS Curtea Constitutionala a validat rezultatele referendumului pe justitie

Rezultatul referendumului pentru justitie, convocat de presedintele Klaus Iohannis si care a avut loc in 26 mai, a fost validat, ieri, de Curtea Constitutionala a RomanieiCCR). continuă pe Ziarul Bursa

Curtea Constitutionala a validat referendumul pe justitie

Curtea Constitutionala a validat joi rezultatele referendumului pe justitie initiat de presedintele Klaus Iohannis si a respins cele cinci contestatii referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului din 26 mai.

Curtea Constitutionala reia discutiile privind validarea referendumului pe justitie din 26 mai CCR a primit si contestatii privind respectarea procedurii de organizare a referendumului

Curtea Constitutionala reia joi discutiile privind validarea rezultatelor referendumului pe justitie initiat de presedintele Klaus Iohannis, pe ordinea de zi aflandu-se si cinci contestatii referitoare la respectarea procedurii pentru organizarea si desfasurarea referendumului din 26 mai.

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, o decizie privind sesizarile presedintelui si opozitiei referitoare la controversatele modificari la Codurile penale- UPDATE

Curtea Constitutionala a amanat miercuri, din nou, o decizie privind sesizarile formulate de USR, PNL si de presedintele Klaus Iohannis referitoare la controversatele modificari aduse de Parlament la Codul penal si la Codul de procedura penala. Printre cele mai importante modificari se numara diminuarea termenelor de prescriptie a pedepselor si abrogarea articolului referitor la neglijenta in serviciu.

KLAUS IOHANNIS: Drapelul nostru - liant al trecutului, prezentului si viitorului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care arata ca acesta reprezinta un liant al trecutului, prezentului si viitorului.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ZIUA DRAPELULUI NATIONAL: Suntem toti uniti de o singura tara si de un singur drapel

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, subliniind ca ne revine datoria morala de a transmite generatiilor tinere, prin exemplul personal, constiinta apartenentei la valorile noastre nationale, precum si a faptului ca patriotismul nu inseamna doar emotia unei sarbatori, ci asumarea responsabilitatii de a contribui la progresul tarii noastre.

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra sprijina presedintia finlandeza a Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, ieri, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Ordinului Suveran Militar si Ospitalier al Sfantului Ioan de Ierusalim, de Rhodos si de Malta, Roberto Musneci, pe ambasadorul agreat al Republicii Coreea, Kim Yong-Ho, pe ambasadorul agreat al Bosniei si Hertegovinei, Slavisa Ceranic si pe ambasadorul agreat al Republicii Finlanda, Marjut Akola.

KLAUS IOHANNIS: PSD vrea sa distruga Administratia de dragul baronilor locali

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca adoptarea Codului Administrativ prin ordonanta de urgenta este un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania si ca PSD vrea sa demonstreze cu toata taria ca sfidarea romanilor este prioritatea zero a acestei guvernari.

Curtea Constitutionala dezbate astazi sesizarile PNL, USR si ale lui Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse codurilor penale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, miercuri, sesizarile depuse de catre PNL, USR si de catre presedintele Klaus Iohannis la legile prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. CCR a amanat dezbaterile de trei ori ori pana acum.

Klaus Iohannis, un nou atac la Guvernul PSD-ALDE, dupa Raportul Comisiei de la Venetia: Toate acestea au condus la vulnerabilizarea si reducerea democratiei

Presedintele Klaus Iohannis face noi precizari dupa publicarea raportului Comisiei de la Venetia. Seful statuluisaluta adoptarea, la data de 21 iunie, de catre Comisia Europeana pentru Democratie prin.

Klaus Iohannis se va afla, astazi, la Centrul Renault de la Titu

Administratia prezidentiala informeaza ca vineri, 28 iunie, presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita in judetul Dambovita.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )