Libnet.ro
UNICEF

21:30

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra sprijina presedintia finlandeza a Consiliului UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Tara noastra sprijina presedintia finlandeza a Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, ieri, la Palatul Cotroceni, pe ambasadorul agreat al Ordinului Suveran Militar si Ospitalier al Sfantului Ioan de Ierusalim, de Rhodos si de Malta, Roberto Musneci, pe ambasadorul agreat al Republicii Coreea, Kim Yong-Ho, pe ambasadorul agreat al Bosniei si Hertegovinei, Slavisa Ceranic si pe ambasadorul agreat al Republicii Finlanda, Marjut Akola. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Romania este dispusa sa sprijine presedintia finlandeza a Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat dispozitia Romaniei de a sprijini presedintia finlandeza a Con.

KLAUS IOHANNIS: Guvernantii au datoria sa repare prejudiciul adus sistemului judiciar

Presedintele Klaus Iohannis atrage atentia Guvernului asupra noului semnal de alarma transmis de Comisia Europeana pentru Democratie prin Drept a Consiliului Europei Comisia de la Venetia) in opinia referitoare la modificarile succesive ale legilor Justitiei prin ordonante de urgenta.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ZIUA DRAPELULUI NATIONAL: Suntem toti uniti de o singura tara si de un singur drapel

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, subliniind ca ne revine datoria morala de a transmite generatiilor tinere, prin exemplul personal, constiinta apartenentei la valorile noastre nationale, precum si a faptului ca patriotismul nu inseamna doar emotia unei sarbatori, ci asumarea responsabilitatii de a contribui la progresul tarii noastre.

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Klaus Iohannis: Daca tacea, filozof ramanea!

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici lanseaza un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a primit felicitari la incheierea presedintiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene. Mai.

Klaus Iohannis, convorbiri telefonice cu Igor Dodon

Presedintele Klaus Iohannis a avut, astazi, convorbiri telefonice cu prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, cu viceprim-ministrul moldovean, Andrei Nastase, si cu omologul sau din aceasta tara, Igor Dodon, informeaza Administratia Prezidentiala.

Cat au castigat Klaus Iohannis si sotia sa Carmen, in 2018, doar din chirii. E o suma deloc de neglijat

Averea presedintelui Romaniei a fost un subiect mult discutat in spatiul public, mai ales din cauza diverselor controverse legate de casele pe care le detine. Cat au castigat, in 2018, Klaus si Carmen Iohannis din chirii? Klaus si Carmen Iohannis, castig din chirii Cuplul prezidential detine trei case si doua apartamente la Sibiu, oras in .

KLAUS IOHANNIS: Drapelul nostru - liant al trecutului, prezentului si viitorului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care arata ca acesta reprezinta un liant al trecutului, prezentului si viitorului.

Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau: Am avut o convorbire telefonica in care am trecut in revista relatiile nostre bilaterale

Presedintele moldovean Igor Dodon l-a invitat pe Klaus Iohannis la Chisinau, pentru prima data dupa instalarea Guvernului Maia Sandu. Dodon si Iohannis au avut o convorbire telefonica despre relatiile.

KLAUS IOHANNIS: PSD vrea sa distruga Administratia de dragul baronilor locali

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca adoptarea Codului Administrativ prin ordonanta de urgenta este un grav atentat la adresa intregului sistem administrativ din Romania si ca PSD vrea sa demonstreze cu toata taria ca sfidarea romanilor este prioritatea zero a acestei guvernari.

Klaus Iohannis, discutii la telefon cu liderii politici de la Chisinau: Romania va sprijini transformarile democratice

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut miercuri mai multe convorbiri telefonice cu liderii politici de la Chisinau. Seful de la Cotroceni a discutat cu premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, cu vicepremierul Andrei Nastase si cu presedintele Igor Dodon.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )