Libnet.ro
UNICEF

21:45

VICTORIE pentru Simona Halep la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
VICTORIE pentru Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat, duminica, in turul doi la Roland. continuă pe România Liberă

Victorie pentru Simona Halep de ziua ei in primul tur la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros din acest an, Simona Halep a obtinut o victorie in doua seturi la prima intalnire cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial.

Simona Halep poate redeveni locul 1 WTA, daca va triumfa la Roland Garros Este doar un alt turneu, nu o sa pun presiune pe mine

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 7. 255 de puncte. Australianca Ashleigh Barty, liderul clasamentului, cu 8. 717 de puncta, nu participa la Roland Garros. Astfel, daca Halep castiga.

Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi - Cand va avea loc meciul

Tragerea la sorti de la Paris a avut pregatita o surpriza pentru publicul din Romania, Simona Halep si Irina Camelia Begu urmand sa se intalneasca in turul al doilea de la Roland Garros.

Un fost mare jucator mizeaza pe victoria lui Halep la Roland Garros. Ce atu surpriza a descoperit la Simona

Fostul mare jucator de tenis, John McEnroe a vorbit pentru Eurosport, televiziunea care transmite turneul in Romania, despre sansele Simonei Halep de a se impune din nou la Paris.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput.

Ion Tiriac, despre sansele de reusita ale Simonei Halep la Roland Garros: Ea poate sa castige orice turneu din lumea asta

Ultimul turneu de Grand Slam din 2020 va debuta maine la Paris. Desi Simona Halep este principala favorita la castigarea trofeului, Ion Tiriac se teme ca emotiile pot pune stapanire pe ea exact in punctul .

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Duel suta la suta romanesc la Roland Garros: Simona Halep contra Irina Begu!

O a doua victorie romaneasca, duminica, in prima zi a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, in turul 1 la Roland Garros 2020. Romanca a castigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a invins-o duminica pe jucatoare de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, inturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe.

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma romancei

Simona Halep si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca. A avut meci in turul 1 la Roland Garros 2020 chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Si si-a facut cadoul perfect, o victorie in minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Dupa meci, Simona a avut parte de o .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )