Libnet.ro
UNICEF

11:45

Victorie pentru Simona Halep! Romanca s-a calificat in semifinalele de la Dubai

Adevărul Adevărul,
Victorie pentru Simona Halep! Romanca s-a calificat in semifinalele de la Dubai

Simona Halep a reusit, joi, sa-si asigure prezenta in penultimul act al turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci adjudecat in trei seturi. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai. Cu ce adversara puternica se lupta sportiva mai departe

Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta jucatoare de top in sferturile de finala ale turneului WTA Dubai, este vorba de Aryna Sabalenka. Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta .

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a obtinut, joi seara, calificarea in semifinalele turneului de la Dubai dupa un nou meci de trei seturi, cu revenire de la 0-1.

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Sabalenka la Dubai: A fost greu sa-mi gasesc ritmul. E foarte puternica

O noua victorie pentru Simona Halep! Romanca, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o peArina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

Probleme pentru Simona Halep la intrarea in setul decisiv al primului sau meci de la Dubai

Simonei Halep nu-i priesc duelurile cu Ons Jabeur. Dupa o ora de joc in partida sa de debut de la Dubai, constanteanca a cerut ingrijiri medicale din cauza unor probleme la spate. Simona a avut probleme similare si in precedentul meci direct cu tunisiana, in 2018, la Beijing, atunci cand a si abandonat la capatul primului set, cedat la 1.

Simona Halep, calificata in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Dubai, dotat cu.

WTA Dubai: Simona Halep, in semifinale (3-6, 6-2, 6-2 cu Aryna Sabalenka)

Dupa un prim set in care coordonatele au semanat cu cele de la Adelaide, din urma cu cateva saptamani atunci cand Aryna a castigat), Simona Halep a facut ajustarile necesare. A servit mai aspru, a stat mai aproape de linie, a variat si a plimbat-o pe adversara, obligand-o sa greseasca. A rezultat o victorie 3-6, 6-2, 6-2, dupa o ora si 35 de minute) si o calificare meritata in semifinalele turneului Premier de la Dubai. Urmatoarea adversara: Jennifer Brady.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

Simona Halep, eliminata de la Dubai. Romanca avea planuri mari pentru acest turneu

Desi era intr-o forma de invidiat, din punct de vedere fizic, a participat la turneul de tenis din Dubai, insa fara noroc, fiind eliminata. Sportiva a facut pereche cu nemtoaica Julia Georges. Cele doua au pierdut in fata grupului format din Makoto Ninomiya si Zhaoxuan Yang. Perechea asiatica s-a impus in doua seturi, in mai .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )