Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a obtinut, joi seara, calificarea in semifinalele turneului de la Dubai dupa un nou meci de trei seturi, cu revenire de la 0-1. continuă pe Online Sport

Simona Halep, eliminata de la Dubai. Romanca avea planuri mari pentru acest turneu

Desi era intr-o forma de invidiat, din punct de vedere fizic, a participat la turneul de tenis din Dubai, insa fara noroc, fiind eliminata. Sportiva a facut pereche cu nemtoaica Julia Georges. Cele doua au pierdut in fata grupului format din Makoto Ninomiya si Zhaoxuan Yang. Perechea asiatica s-a impus in doua seturi, in mai .

Simona Halep, calificata in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Dubai, dotat cu.

Simona Halep a starnit hohote de ras la Dubai, dupa victoria cu Ons Jabeur

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o in trei seturi pe tunisianca Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6 9-7 in tie-break), la turneul de la Dubai si s-a calificat in sferturile turneului.

Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cand joaca Simona Halep primul .

Simona Halep continua parcursul excelent in Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a eliminat-o, in trei seturi, Arina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) Halep, cu mari emotii in sferturi - A salvat o minge de meci

Timp de doua ore, Simona si-a cautat ritmul si executiile. A inceput rau meciul a pierdut primul set cu 6-1), a gasit puterea sa revina in al doilea 6-2), iar in decisiv a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz si invers. A ratat trei mingi de meci, a salvat una a lui Ons Jabeur, iar intr-un final dramatic s-a impus cu 9-7 in tiebreak, calificandu-se in sferturile turneului de la Dubai Premier). Urmatoarea adversara: Aryna Sabalenka.

Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai

Simona Halep a revenit, marti, in circuitul WTA in postura de principala favorita a turneului de la Dubai, Emirate, dotat cu premii totale in valoare de 2. 9 milioane de dolari.

Asa am trait Simona Halep - Aryna Sabalenka in sferturi la Dubai

Dupa meciul intens cu Ons Jabeur incheiat in tiebreak si nu inainte de a fi salvat o minge de meci despre care spune ca nici n-a stiut, Simona Halep a intalnit-o joi pe bielorusa Aryna Sabalenka.

Jennifer Brady o asteapta pe Simona Halep in semifinale la Dubai

Jucatoarea americana Jennifer Brady a furnizat surpriza, joi, in sferturile de finala de la Dubai, turneu de 2. 9 de milioane dolari.

Start nebun la Dubai! Simona Halep s-a dezmortit greu, dar s-a calificat in sferturi dupa un meci dramatic cu Jabeur

Simona Halep a obtinut, miercuri, victoria cu numarul 500 a carierei, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier de la Dubai. Constanteanca in varsta de 28 de ani a revenit dupa un start greoi si s-a impus cu scorul de 1-6, 6-2, 7-67) in fata reprezentantei Tunisiei, Ons Jabeur 45 WTA), dupa doua ore de lupta si o minge de meci salvata.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )