Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victorie pentru Trump. Senatul SUA a aprobat cel mai important proiect de reforme fiscale din ultimele trei decenii

Adevărul Adevărul,
Victorie pentru Trump. Senatul SUA a aprobat cel mai important proiect de reforme fiscale din ultimele trei decenii

Senatul Statelor Unite a aprobat in noaptea de vineri spre sambata, cu o majoritate stransa, cel mai important proiect de reforme fiscale din ultimele trei decenii, creand conditiile ca versiunea finala sa poata fi promulgata de presedintele Donald Trump pana la sfarsitul acestui an, transmite Bloomberg. continuă pe Adevărul

Victorie mare pentru Trump si republicani: Senatul SUA a votat o masiva reforma fiscala

Senatul SUA a aprobat sambata o masiva reforma fiscala, ceea ce inseamna ca republicanii si Donald Trump sunt mult mai aproape de scopul lor, acela de a reduce taxele pentru companii si pentru cei cu venituri mari, in conditiile in care efectele asupra americanilor de rand vor fi si bune si rele, noteaza Reuters.

Eurostat: Romania, cel mai mare producator de prune din UE

Tara noastra este singurul stat membru al Uniunii Europene UE) in care sectorul agricol este principalul angajator, asigurand locuri de munca pentru un sfert dintre persoanele angajate, in timp ce la capitolul productie Romania a devenit cel mai mare producator de prune din UE, arata datele statistice publicate, ieri, de Eurostat cu ocazia Zilei Nationale.

Primul trailer oficial al Avengers:Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

VIDEO Primul trailer oficial al Avengers: Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

Fondul de investitii Vitruvian Partners, al doilea cel mai mare actionar al unui brand romanesc din IT

Producatorul roman de software Bitdefender a anuntat ca fondul de investitii Vitruvian Partners a devenit al doilea cel mai mare actionar al companiei, dupa ce a achizitionat pachetului minoritar de.

A intrat peste iubitul ei in baie si ce a urmat e incredibil! I-a facut-o in cel mai hilar mod

O femeie s-a gandit sa isi surprinda iubitul in cel mai inedit mod posibil. insa nu intr-o maniera pozitiva, ci mai degraba negativa. Mai exact, in timp ce barbatul era la.

Windows 10 a depasit cel mai important prag din istoria sa

Windows 10 este cel mai nou sistem de operare al Microsoft, iar numarul utilizatorilor care l-au adoptat in tot acest timp este spectaculos. in varianta finala, Windows 10 s-a lansat pe 29 iulie 2015. Dupa multiple variante beta si zvonuri legate de modul in care va fi oferit publicului larg, Windows 10 a ajuns sa [].

Mircea Badea: Cel mai important lucru din Legile Justitiei e pa. Am crezut ca a cazut Dragnea la intelegere cu Codruta si Werner

Mircea Badea a spus miercuri, dupa ce Legea de modificare a Statutului procurorilor si judecatorilor a primit raport favorabil, ca cei din comisie si-au batut joc de acest proiect, astfel ca cel mai.

Englezii au lansat cel mai luxos Range Rover de pana acum. Cu ce impresioneaza noul SVAutobiography

Constructorul britanic de automobile a publicat o galerie foto completa cu cel mai scump si luxos model din istoria brand-ului. In Marea Britanie, noul Range Rover SVAutobiography poate ajunge chiar si la 177. 030 de lire sterline.

Un nou scandal pentru Trump

Michael Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate al lui Trump, pus sub acuzare pentru marturie mincinoasa. Procurorul special Robert Mueller l-a pus, vineri, sub acuzare pe Michael Flynn, fost consilier al presedintelui american Donald Trump pe probleme de securitate nationala, pentru ca ar fi mintit inentionat in legatura cu conversatiile cu ambasadorul Rusiei din SUA, relateaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )