Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eurostat: Romania, cel mai mare producator de prune din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurostat: Romania, cel mai mare producator de prune din UE

Tara noastra este singurul stat membru al Uniunii Europene UE) in care sectorul agricol este principalul angajator, asigurand locuri de munca pentru un sfert dintre persoanele angajate, in timp ce la capitolul productie Romania a devenit cel mai mare producator de prune din UE, arata datele statistice publicate, ieri, de Eurostat cu ocazia Zilei Nationale. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, al saselea cel mai mare producator de cereale din UE

Franta a ramas anul trecut producator lider de cereale in Uniunea Europeana, iar Romania s-a situat pe locul sase in acest top, potrivit institutului european de statistica Eurostat.

Fondul de investitii Vitruvian Partners, al doilea cel mai mare actionar al unui brand romanesc din IT

Producatorul roman de software Bitdefender a anuntat ca fondul de investitii Vitruvian Partners a devenit al doilea cel mai mare actionar al companiei, dupa ce a achizitionat pachetului minoritar de.

Parlamentul European a votat bugetul UE pe anul 2018, cel mai mare din istorie. Cum se impart banii si ce avantaje sunt pentru Romania

Parlamentul European a votat joi, la Bruxelles, forma finala a bugetului Uniunii Europene pentru anul 2018, in valoare de 160,1 miliarde de euro, cel mai mare buget din istorie, cu 295 de voturi pentru, 154 impotriva si 197 de abtineri. Bugetul prevede sume importante de bani pentru cresterea economica, a locurilor de munca si pentru siguranta cetateanului. Pentru Romania, bugetul aduce o sansa in plus privind absorbtia fondurilor europene.

eMAG anunta investitii de 300 milioane lei in cel mai mare depozit din regiune

EMAG anunta ca investeste 300 de milioane de lei intr-un depozit de 120. 000 mp pentru a-si extinde capacitatea logistica si a acoperi nevoile de livrare catre clienti in urmatorii ani. Noul depozit va sustine strategia eMAG de dezvoltare la nivel regional si va fi construit de la zero pana la pana la inceputul anului 2019. Depozitul din judetul Giurgiu reprezinta prima etapa dintr-un plan de investitii majore pe termen lung, care va duce la crearea a peste 4. 000 de locuri de munca, promite compania.

Unde se afla cel mai frumos centru istoric din tara

Primarul din Oradea a reusit sa transforme piata Unirii, piata centrala a orasului pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Cu bani europeni, transformarea este uimitoare. Potrivit Gandul, in Oradea.

Romania, al saselea producator de cereale din UE

Franta a ramas anul trecut producator lider de cereale in Uniunea Europeana, iar Romania s-a situat pe locul sase in acest top, potrivit institutului european de statistica Eurostat.

Elevii romani au luat premii la Robotex, cel mai mare festival al robotilor din Europa

Robotex a avut loc in perioada 24-26 noiembrie la Tallin, in Estonia, fiind organizat de catre cele mai bune universitati din Estonia.

VIDEO: Cel mai mic fidget spinner din lume te va surprinde

Moda fidget spinnerelor a trecut cam asa cum a si aparut, insa asta nu inseamna ca nu te poti distra in continuare cu unul. Oamenii de stiinta se distreaza cu asemenea jucarii, numai ca o fac in stilul caracteristic, fara sa foloseasca un fidget spinner cumparat cu 10 lei de la metrou. Au fost vandute [].

Eurostat: Romania are cele mai scazute preturi la gazele naturale pentru consumatorii casnici din UE

Romania a inregistrat cele mai mici preturi la gazele naturale destinate consumatorilor casnici din Uniunea Europeana, in primul semestru al acestui an. Tariful este putin peste jumatate din pretul mediu din UE, arata institutul european de statistica Eurostat.

Rusia lui Putin este, in mod evident, cea mai mare si mai teribila amenintare cu care lumea se confrunta azi. Marturie sumbra a unui mare campion din sport

Garry Kasparov, cel mai mare jucator de sah din istoria acestui sport, este unul dintre contestatarii actualului lider de la Kremlin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )