Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victorie spectaculoasa pentru Catalin Morosanu la Superkombat Madrid

Adevărul Adevărul,
Victorie spectaculoasa pentru Catalin Morosanu la Superkombat Madrid

Catalin Morosanu a obtinut a 44-a victorie din cariera dupa ce l-a invins, sambata seara, la Palacio Vistalegre, din Madrid, pe polonezul Lukasz Krupadziorow in main-event-ul galei Superkombat la care au asistat peste 5. 000 de spectatori. continuă pe Adevărul

Victorie spectaculoasa pentru Catalin Morosanu la Superkombat Madrid

Catalin Morosanu a obtinut a 44-a victorie din cariera dupa ce l-a invins, sambata seara, la Palacio Vistalegre, din Madrid, pe polonezul Lukasz Krupadziorow in main-event-ul galei Superkombat la care au asistat peste 5. 000 de spectatori.

Victorie spectaculoasa a lui Catalin Morosanu in gala SuperKombat din Madrid: 5.000 de romani au fost in sala sa il sustina si au facut o atmosfera incredibila (VIDEO)

Luptatorul roman Catalin Morosanu a reusit vineri seara sa faca un mare meci impotriva uriasului din Polonia, Lukasz Krupadziorow, invingandu-l la puncte in.

Victorie uriasa pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfasurat la Madrid doar cu meciuri de tie break pana la zece puncte. in finala,.

Moartea din Carpati, in pericol: Catalin Morosanu a tras o sperietura groaznica dupa ce o pasare a intrat in motorul aeronavei Tarom in care se afla. Ce alta sportiva era in avion(VIDEO)

Zbor cu peripetii pentru Sorana Carstea si Catalin Morosanu. O pasare a intrat in motorul aeronavei Tarom cu care se deplasau la Madrid, unde vor avea loc doua competitii sportive, informeaza B1 TV.

Sorana Carstea si Catalin Morosanu, la un pas de o tragedie aviatica. Ce s-a intamplat cu avionul in care se aflau

Sorana Carstea si Catalin Morosanu au trait clipe de groaza in avionul in care au plecat in aceasta dupa -amaiza de la Biucuresti.

Victorie pentru Simona Halep la Madrid! Romanca a castigat turneul Tie Break Tens

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, joi seara, turneul demonstrativ Tie Break Tens, desfasurat la Madrid doar cu meciuri de tie break pana la zece puncte. in finala,.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron: O victorie importanta pentru Franta si Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe proaspatul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, printr-un mesaj in limba franceza postat pe contul sau de Twitter: Felicitations @EmmanuelMacron pour votre victoire importante pour la France et l'Europe! Vive le partenariat strategique entre ROU et FR! Felicitari, Emmanuel Macron, pentru o victorie importanta pentru Franta si pentru Europa! Traiasca parteneriatul strategic intre Romania si Franta!), a scris Klaus Iohannis.

O pasare a intrat in motorul unei aeronave Tarom inainte sa aterizeze la Madrid. In avion erau si Sorana Cirstea si Catalin Morosanu

Compania de stat Tarom a anuntat joi ca a anulat cursa ROT 416 Madrid-Bucuresti dupa ce un Boeing 737 a aspirat o pasare in motor chiar inainte de aterizarea pe aeroportul Barajas. Avionul a ateriat in conditii de siguranta, iar procedurile de debarcare au decurs normal, potrivit companiei.

Victorie mare pentru Cirstea la Madrid

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la turneul de la Madrid dupa un meci de peste doua ore cu Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, a 13-a favorita a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )