Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO 380 de balene au murit in cea mai grava esuare in masa din istoria Australiei. Eforturile de salvare continua pentru cele 30 care mai sunt in viata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 380 de balene au murit in cea mai grava esuare in masa din istoria Australiei. Eforturile de salvare continua pentru cele 30 care mai sunt in viata

Aproximativ 380 de balene pilot au fost declarate decedate, miercuri, pe coasta de est a Tasmaniei, echipele de la fata locului incercand sa salveze alte 30 care mai sunt inca in viata, scrie Guardian. continuă pe Hotnews

Imagini dramatice: 380 de balene au murit in cea mai grava esuare in masa din istoria Australiei (VIDEO)

Situatie disperata pe o plaja din Australia unde aproximativ 380 de balene pilot au fost declarate decedate, miercuri, dupa ce au esuat la mal. in imaginile surprinse pe coasta de est a Tasmaniei se poate vedea.

Cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, cuprinsa de flacari VIDEO

Un incendiu a distrus o parte din cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, Makerere, din capitala Ugandei, Kampala. inca nu se stie daca exista si victime. inregistrari video aparute pe retelele sociale arata flacarile ce au cuprins blocul administrativ al universitatii, care dateaza din anii 40.

Ionel Adetu, candidatul PMP la Primaria Braila: Vreau sa creez conditii atractive pentru investitori. Este cea mai sigura perspectiva de crestere a nivelului de trai si de creare a noi locuri de munca (VIDEO)

Ionel Adetu, candidat la functia de Primar al Municipiului Braila din partea Partidului Miscarea Populara PMP), este de parere ca atragerea de investitii este cea mai sigura modalitate de crestere economica a.

Spania: Madrid este capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de coronavirus. Protest al catorva mii de locuitori ai cartierelor care vor fi inchise de luni (VIDEO)

Madridul a devenit capitala europeana cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Pana la data de 13 septembrie, in capitala Spaniei, la fiecare 100. 000 de locuitori existau 700,16 de cazuri de infectare cu.

Cea mai simpla reteta de conopida murata. Asa iese crocanta si este sanatate curata pentru organism

Daca esti fan muraturi, atunci trebuie sa afli care este cea mai simpla reteta de conopida murata. Gospodinele adevarate isi dezvaluie secretele si iti spun tot ce trebuie sa stii pentru a nu da gres niciodata. Reteta simpla de conopida murata Toamna este, fara indoiala, cel mai aglomerat sezon pentru gospodinele adevarate. Acestea umplu camara .

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Razvan Lucescu traieste cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenata de el, a fost exclusa din Liga Campionilor din cauza numarului mare de infectati cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucatori valizi, minimum cat era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel ca .

Cea mai sanatoasa reteta de pasta de rosii. Cata sare trebuie sa pui, de fapt

Exista mama sau bunica in Romania care sa nu puna ingredientul ei secret in aproape toate felurile de mancare pe care le gateste pentru familie? Pasta de rosii este aproape nelipsita din gastronomia romaneasca. insa, daca vrei sa te bucuri de aroma curata, nemodificata de ingrediente adaugate in timpul fabricarii in masa, trebuie sa renunti .

Cea mai buna reteta de pepene murat. Trucul care il transforma intr-un deliciu

Pepenii murati in saramura fac parte din cele mai gustoase muraturi din lume. Metoda prin care acestia sa nu se inmoaie si trucul care ii transforma intr-un deliciu. Reteta de pepene murat. Trucul care il transforma Ingrediente pepeni mici cu coaja tare marar uscat frunze de telina radacina si frunze de hrean usturoi ardei iute .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )