Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO |906090: Despre protezele dentare cu unul dintre cei mai renumiti ortodonti din Germania.

România Liberă România Liberă,
VIDEO |906090: Despre protezele dentare cu unul dintre cei mai renumiti ortodonti din Germania.

Dr. Friedrich Ovidiu Widu, medic ortodont de origine romana, discuta despre necesitatea aparatelor dentare si despre modul in care sunt ele percepute mai ales in randul tinerilor. Ovidiu Widu a urmat studiile in Germania, fiind astazi unul din cei mai renumiti medici ortodonti din aceasta tara. El practica de curand aceasta meserie si in Romania. Emisiunea este prezentata de Alexandra Jeles si se difuzeaza joia intre orele 13. 00 pe radiolynx. ro si romanialibera. ro. Pentru editiile . continuă pe România Liberă

Basescu, despre ambasadorul SUA: Gitenstein a fost unul dintre diplomatii care si-au iubit ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la cereminia de decorare a ambasadorului SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, ca acesta este unul dintre diplomatii de care Romania isi va aduce aminte cu mare placere Intotodeauna membri corpului diplomatic devin parte a familiei politice a unui presedinte, dar in aceasta familie sunt membrii si membriii, unii mai legati de tara in care isi desfasoara activiatea, altii, mai reci, a afirmat presedintele. Ambasadorul Gitenstein a fost unul .

Traian Basescu: Romania este unul dintre primele trei state ca procent de crestere al alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca Romania este unul dintre primele trei state cu cel mai mare procent de crestere al alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE, 2014-2020, in urma negocierilor din cadrul reuniunii Consiliului European de saptamana trecuta.

Traian Basescu: Romania este unul dintre primele trei state ca procent de crestere a alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca Romania este unul dintre primele trei state cu cel mai mare procent de crestere a alocarilor in urmatorul exercitiu bugetar al UE, 2014-2020, in urma negocierilor din cadrul reuniunii Consiliului European de saptamana trecuta.

Nokia a prezentat doua noi telefoane la preturi estimative de 62 de dolari fara taxe si subventii/Unul dintre telefoane are buton dedicat Facebook

Nokia a prezentat luni doua noi telefoane mobile din gama Asha, 205 si 206, care dispun de o noua functie Slam, care permite utilizatorilor sa partajeze instantaneu continut multimedia, imagini si clipuri video. Ambele terminale au un pret estimativ de 62 dolari fara taxele si subventiile aplicabile produsului si se asteapta ca vanzarile sa inceapa pana la sfarsitul anului. Terminalul Asha 205 are un buton dedicat Facebook, pentru cei care vor sa acceseze rapid profilul lor din reteaua de socializare online.

VIDEO+ FOTO. Smartphone-ul cu cea mai buna baterie din lume.

Lenovo, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente ITC, a lansat telefonul cu cea mai puternica baterie, potrivit gsmarena. com Lenovo P770 este un terminal care functioneaza cu Android 4. 1 Jelly Bean, cu o baterie de 3,500 de mAh, cu 200mAh mai mult decat Motorola RAZR MAXX HD, considerat pana acum terminalul cu cea mai mare autonomie. Terminalul este dotat cu un ecran de 4. 5 inch, un procesor dual-cotr Cortex A9 de 1. 2 Ghz si o memorie de 1 GB de RAM. Potrivit specificatiilor, .

Ce vrei sa stii despre profesia de mediator: urmareste emisiunea Start-Up Wall-Street!

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe Wall-Street. ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti mediatori din Romania.

Urmareste-l in direct pe Felix Patrascanu, unul dintre cei mai puternici antreprenori din curierat

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati antreprenori din industria de curierat.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )