Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Activitatea privata din zona euro, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Se intrevede, in fine, o iesire din recesiune in trimestrul III - cabinetul Markit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Activitatea privata din zona euro, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Se intrevede, in fine, o iesire din recesiune in trimestrul III - cabinetul Markit

Activitatea privata din zona euro s-a redresat in iulie si a atins cel mai inalt nivel in ultimele 18 luni, lasand sa se intrevada iesirea din recesiune, potrivit cabinetului Markit, care a publicat miercuri indicele PMI, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Activitatea privata din zona euro, la cel mai inalt nivel din ultimele 18 luni. Se intrevede, in fine, o iesire din recesiune in trimestrul III - cabinetul Markit

Activitatea privata din zona euro s-a redresat in iulie si a atins cel mai inalt nivel in ultimele 18 luni, lasand sa se intrevada iesirea din recesiune, potrivit cabinetului Markit, care a publicat miercuri indicele PMI, relateaza AFP.

Germania si Estonia - singurele tari din zona euro care si-au redus datoria in T1

Germania, cea mai mare economie a Europei, si Estonia sunt singurele tari din zona euro care si-au redus datoria publica in primul trimestru al acestui an T1).

Rezultatele economice din zona euro depasesc asteptarile specialistilor

Activitatea industriei manufacturilor din zonei euro a accelerat in luna iulie, iar economia din interiorul blocului euro a inregistrat prima crestere de la inceputul anului trecut.

Zona euro, aproape de sfarsitul recesiunii.

Indicele industriei manufacturiere din zona euro a crescut in iulie pentru prima data in ultimii doi ani si a depasit cota care diferentiaza intre contractie si crestere economica, semn ca Europa poate fi aproape de iesirea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Industria prelucratoare si sectorul serviciilor din zona euro au inregistrat in luna iulie evolutii favorabile, astfel ca indicii celor doua ramuri ale economiei au inregistrat cele mai bune performante din ultimii doi .

Zona euro, aproape de iesirea din recesiune dupa evolutii favorabile in industria prelucratoare si sectorul serviciilor

In luna iulie, indicii industriei prelucratoare si ai sectorului servicii din zona euro au inregistrat cele mai bune performante din ultimii doi ani, semn ca Europa poate fi aproape de iesirea din recesiune.

Semne excelente pentru economia europeana. Zona euro, la finalul recesiunii?

Economia zonei euro da semne ca s-ar afla la finalul recesiunii. Industria prelucratoare si sectorul serviciilor din zona euro au inregistrat in luna iulie evolutii neasteptat de favorabile, relateaza.

VIDEO R. Moldova: Chirurgii de la cel mai mare spital de copii din tara opereaza cu instrumente folosite la constructia caselor

Situatie socanta la cel mai mare spital de copii din Republica Moldova: medicii sunt nevoiti sa foloseasca instrumente industriale in interventiile chirurgicale. Bormasinile si clestii folositi de muncitorii din constructii fac parte din instrumentarul de baza al chirurgilor, relateaza Publika. md. In timp ce medicii sunt revoltati de conditiile in care sunt obligati sa lucreze, directorul spitalului considera ca folosirea acestor instrumente intr-o operatie este normala, mai scrie sursa citata.

Cel mai tanar primar din Statele Unite are doar patru ani. in august, candideaza din nou

Robert Bobby Tufts are patru ani, iubeste inghetata si de un an de zile conduce oraselul american Dorset din Minnesota. Micutul, cel mai tanar primar al Statelor Unite, isi va incheia mandatul in luna august, insa spera sa castige din nou.

Piata serviciilor postale: Cel mai mare operator privat, PostMaster, profit net in crestere cu 91,8% pana la 1,94 milioane de euro in 2012/Posta Romana si-a redus pierderea neta cu 73% pana la 11,6 milioane de euro in 2012

PostMaster, cel mai mare operator privat de servicii postale din tara, a anuntat marti numirea lui Rezso Koszegi, incepand cu luna iulie 2013, in functia de director de operatiuni, acesta avand o experienta de peste 20 de ani in industria de profil, in companii precum TNT Express. PostMaster, preluata integral la sfarsitul anului trecut de Grupul Austrian Post, a inregistrat anul trecut un profit net de 1,94 milioane de euro, in crestere cu 91,8% fata de 2011, conform datelor de la Ministerul de Finante. Spre comparatie, cel mai mare operator local de servicii postale, compania de stat Posta Romana, a raportat anul trecut o pierdere neta de 11,6 milioane de euro, in scadere cu aproape 73% fata de 2011.

Cel mai bun tenisman moldovean este suspectat de blat de casele de pariuri

Cel mai bun jucator de tenis din Republica Moldova, Radu Albot locul 204 in lume) si patru croati, sunt suspectati ca au produs o paguba de peste 500. 000 de euro mai multor case de pariuri din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3012 seconds )