Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cel mai tanar primar din Statele Unite are doar patru ani. in august, candideaza din nou

Adevărul Adevărul,
Cel mai tanar primar din Statele Unite are doar patru ani. in august, candideaza din nou

Robert Bobby Tufts are patru ani, iubeste inghetata si de un an de zile conduce oraselul american Dorset din Minnesota. Micutul, cel mai tanar primar al Statelor Unite, isi va incheia mandatul in luna august, insa spera sa castige din nou. continuă pe Adevărul

Cel mai tanar primar din SUA are 4 ani si se ghideaza dupa sistemul Theodore Roosevelt

Robert Bobbie Tufts isi va incheia in cateva saptamani un nou ciclu din scurta sa viata, care l-a facut sa ajunga, la varsta de numai 4 ani, cel mai tanar primar din SUA, informeaza EFE, conform.

Investitiile in materii prime, la cel mai redus nivel din ultimele 32 de luni

Activele materii prime aflate in administrarea fondurilor in iunie au scazut pana la cel mai redus nivel din ultimele 32 de luni, in conditiile in care investitorii si-au vandut plasamentele in instrumente de tip ETP Exchange-Traded Products) garantate cu aur, conform unei analize a bancii britanice Barclays Plc.

SLIDE FOTO Cel mai gras streaker din lume

Nu este primul streaker care intra pe un teren de fotbal complet gol. Insa este cel mai gras dintre toti vazuti pan acum. Incidentul a avut loc in Australia, la un meci intre South Wales si Queensland. A fugit 95 de metri pana a fost blocat de fortele de ordine, care au avut de furca pentru ca barbatul era corpolent, greu de imobilizat, beat si totusi agil. Apasati pe sageti pentru a vedea toate imaginile.

Detroit este declarat cel mai falimentar oras din SUA

Detroit, leagan al industriei automobilelor din Statele Unite, a devenit joi cel mai mare oras american care si-a declarat falimentul, potrivit unor documente judiciare.

Cel mai folosit condiment din bucatarie te poate imbolnavi de cancer la stomac

O alimentatie prea bogata in sare creste riscul aparitiei cancerului gastric, prin favorizarea activitatii bacteriene, relateaza passionsante. be. Bacteria Helicobacter pylori, extrem de raspandita - jumatate.

Cel mai MARE virus de pe Pamant, descoperit de cercetatori. Are origini EXTRATERESTRE

Oamenii de stiinta au descoperit un nou virus, despre care se crede ca este cel mai mare de pe Pamant. Virusul, denumit Pandoravirus, are o marime de un micrometru, ceea ce inseamna ca este de 10 ori mai mare.

Nokia are cele mai mici vanzari din ultimii opt ani

Compania finlandeza Nokia Oyj a inregistrat, in trimestrul al doilea, un declin de 27% al volumului vanzarilor sale de telefoane mobile, la 61,1 milioane de unitati - cel mai redus nivel din ultimii opt ani, conform Financial Times.

Business report: O firma cu un singur angajat a avut venituri de aproape 5 milioane de euro intr-un singur an; Moment istoric in Statele Unite ale Americii. Orasul Detroit si-a declarat falimentul; Steaua Romana: A supravietuit bombardamentelor in doua r

Sforile trase de Merkel pentru a calma zona euro si ce surpriza poate avea la alegerile din septembrie. Zona euro transmite insa semnale de pericol iar popularitatea Angelei Merkel depinde de modul in care va reusi sa tina criza euro sub control. Top 15 cele mai mari scumpiri din ultimii 10 ani. In ultimii 10 ani, preturile din Romania s-au majorat cu 207,43%. Cele mai semnificative majorari avand loc pe segmentul serviciilor aproximativ 228,6%).

Venezuela pune capat dialogului sau cu Statele Unite

Venezuela a anuntat oficial, sambata, ca a pus capat dialogului inceput in luna iunie cu Statele Unite, in incercarea de a normaliza relatiile bilaterale, din cauza unor declaratii americane considerate infame de catre Caracas, relateaza AFP.

Venezuela iNTRERUPE dialogul cu Statele Unite. Vezi de ce.

Venezuela a anuntat oficial, sambata, ca a pus capat dialogului inceput in iunie cu Statele Unite, din cauza unor declaratii americane considerate infame de catre Caracas, relateaza AFP, potrivit Hotnews. Confirm ca declar terminate toate convorbirile incepute in Guatemala cu John Kerry, secretarul de stat american, a anuntat presedintele venezuelean Nicolas Maduro, in timpul unei ceremonii de promovari militare desfasurata in vestul tarii. Citeste si Venezuela i-ar acorda azil politic .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )