Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Actorul Manu Bennet, cunoscut pentru rolurile din seria Hobbit si Spartacus, s-a dezbracat in pielea goala in templul mare din Sarmizegetusa Regia si a practicat ritualul haka

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Actorul Manu Bennet, cunoscut pentru rolurile din seria Hobbit si Spartacus, s-a dezbracat in pielea goala in templul mare din Sarmizegetusa Regia si a practicat ritualul haka

Actorul Manu Bennet, cunoscut pentru roluri precum cele din franciza Hobbit sau din serialele Spartacus si Arrow, a fost la Sarmizegetusa Regia unde s-a dezbracat in pielea goala si a practicat ritualul neozeelandez haka in templul mare circular din situl arheologic. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru elevii din Capitala. Se dau bani de la primarie pentru toti copiii

Elevii din Capitala vor putea beneficia in continuare de un voucher dat de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti care contribuie la imbunatatirea sanatatii acestora. Din bugetul local a fost alocata o suma frumusica pentru copii. Primaria Capitalei continua programul Smile, prin care aloca, sub forma de vouchere, o anumita suma elevilor cu varste cuprinse intre [] .

Roland Garros: Zi plina pentru jucatoarele din Romania - Halep, Cirstea, Begu, Olaru si Bara evolueaza joi (Programul zilei)

Ziua de joi de la Roland Garros va fi una plina pentru sportivele din Romania. Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina Begu vor evolua in turul doi la simplu, in timp ce Raluca Olaru si Irina Bara debuteaza in proba de dublu. Halep va inchide ziua pe arena Suzanne-Lenglen, acolo unde se va duela in premiera cu poloneza Magda Linette 87 WTA). Partida va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

in fata fluxului de imigranti, Donald Trump anunta taxe vamale pentru importurile din Mexic

Donald Trump a decis joi sa recurga la armamentul greu impotriva Mexicului, tara pe care o acuza de laxism in dosarul imigratiei clandestine: SUA vor impune din 10 iunie taxe vamale pentru produsele importate de la vecinul din sud, scrie AFP.

Cateva solutii pragmatice pentru votul din strainatate

Este greu de imaginat cum la cinci ani dupa ultimele alegeri prezidentiale au existat mii de alegatori care au ramas la coada la ora 21 si nu au putut vota. Cu toata reforma electorala din 2015, schimbarile s-au dovedit a fi insuficiente, iar unele sectii s-au transformat din nou in adevarate campuri de lupta. Si este revoltator, pentru ca alegerile nu trebuie sa fie despre improvizatii si solutii gasite pe moment, ci trebuie sa fie despre previzibilitate si ordine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )