Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Actorul Serban Pavlu, invitat la Adevarul Live de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
VIDEO Actorul Serban Pavlu, invitat la Adevarul Live de la ora 14.00

Cunoscut in ultima perioada mai ales in urma aparitiilor in reclamele in care i se spune Varul, actorul Serban Pavlu este unul dintre actorii care se remarca tot mai mult in filme pe marile ecrane, chiar daca la un moment dat parea cucerit de lumea televiziunii. in seria Scurt/4, Pavlu joaca in scurtmetrajul Kowalski, al lui Andrei Cretulescu. continuă pe Adevărul

Fostul sef SIE Ioan Talpes, la Adevarul Live de la ora 15.00:Posibil conflict extins la granita de est a Romaniei?

Ioan Talpes, fost sef al administratiei prezidentiale si fost sef al Serviciului Roman de Informatii Externe, este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, la Adevarul Live de la ora 15. 00, in cadrul unei emisiuni de analiza ce vizeaza un posibil conflict extins la granita de est a Romaniei.

Marian Vanghelie, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Se pregateste sa rupa PSD?

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va povesti, in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, culisele excluderii sale din partid. Va rupe Vanghelie PSD? Va face un nou partid de stanga? Cat de departe va ajunge razboiul cu tandemul Ponta-Dragnea? Iata cateva intrebari la care fostul vicepresedinte al PSD va raspunde.

Adevarul Live de la ora 11.00: Ce politica externa va face presedintele Klaus Iohannis?

Ioan-Mircea Pascu, vicepresedintele Parlamentului European, si Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign Policy Romania, dezbat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, posibilul parcurs al policitii externe pe care o va face Klaus Iohannis, in calitate de presedinte al Romaniei.

Adevarul Live, ora 20.00: Mircea Geoana, fost ministru de Externe, comenteaza alegerile din Republica Moldova

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, comenteaza la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

Adevarul LIVE, ora 11: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live, ora 13.00 - Despre campania de online a lui Klaus Iohannis. Cat de mare influenta a avut Facebook?

Despre campania electorala care s-a incheiat odata cu alegerile din 16 noiembrie s-a spus ca a fost prima in care social media a avut o influenta marcanta. Klaus Iohannis e primul politician european care a trecut de un milion de like-uri. La Adevarul Live de la ora 13. 00 dezbatem cu Ioan Dan Niculescu, creative director la Argo Media, agentia care s-a ocupat de contul de Facebook al presedintelui Romaniei.

Adevarul Live. Ce politica externa va face presedintele Klaus Iohannis?

Ioan Mircea Pascu, vicepresedintele Parlamentului European, si Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign Policy Romania, dezbat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, posibilul parcurs al policitii externe pe care o va face Klaus Iohannis, in calitate de presedinte al Romaniei.

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.00: Filme despre libertate la Bucuresti

Evenimentul, numit CinePOLSKA, a ajuns la cea de-a 10-a editie. in ultimul week-end din noiembrie si primul din decembrie, cinefilii din Bucuresti vor putea viziona 6 pelicule realizate in ultimii doi ani, premiate la festivaluri importante si apreciate de public, si care abordeaza fenomenul libertatii.

Adevarul Live. Milewski: Dupa alegerile din Moldova probabil vom avea o coalitie proeuropeana

Octavian Milewski, expert in spatiul post-sovietic, a declarat, vineri, la Adevarul Live ca tensiunile din Republica Moldova nu se vor termina odata cu incheierea alegerilor parlamentare. Milewski a mai afirmat ca dupa alegeri, cel mai probabil, se va forma in Parlament o alianta proeuropeana.

Adevarul Live de la ora 15.00: Est si Vest, la 25 de ani dupa caderea comunismului

Karen Fogg a fost prima reprezentanta in Romania a Comisiei Europene: a condus delegatia UE intre 1993-1997. Implicata in dezvoltarea societatii civile, a revenit acum la Forumul Societatii Civile din Europa Centrala si de Est. Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, discuta cu d-na Karen Fogg despre ce s-a schimbat in acest timp, despre proiectul european, despre Est si Vest.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )