Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Actorul Sergiu Voloc a fost retinut de politie pentru ca a facut scandal intr-o instanta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Actorul Sergiu Voloc a fost retinut de politie pentru ca a facut scandal intr-o instanta

Cunoscutul actor de comedie Sergiu Voloc a fost retinut astazi de politie dupa ce a facut scandal la Curtea Suprema de Justitie, fiind nemultumit de o decizie a instantei prin care a fost condamnat pentru conducere in stare de ebrietate. continuă pe Adevărul

Actorul Sergiu Voloc, retinut de politia din Republica Moldova.

Actorul Sergiu Voloc a fost retinut, vineri, pentru 72 de ore de politia din Republica Moldova pentru comportament violent in incinta Curtii Supreme de Justitie, informeaza Mediafax. Potrivit Pro TV Chisinau, din imaginile furnizate de politie reiese ca actorul loveste cu pumnul in usile de la cabinetele judecatorilor de la Curtea Suprema de Justitie si injura. Actorul a devenit violent dupa ce a aflat ca instanta a lasat in vigoare o decizie mai veche care l-a condamnat penal pentru ca ar fi .

Sergiu Voloc, nominalizat la premiile Gopo 2014, retinut de politia din Republica Moldova

Sergiu Voloc, nominalizat la premiile Gopo la categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru prestatia sa din filmul La limita de jos a cerului, a fost retinut, vineri, pentru 72 de ore de politia din.

R.Moldova, cazul tentativelor de racolare de parlamentari din alianta pro-europeana: Un barbat a fost retinut, dupa ce a fost prins in flagrant de procurorii anticoruptie. Suspectul, un fost politist

Centrul National Anticoruptie si Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova au anuntat, vineri, retinerea unei persoane suspectate de tentativa de corupere a unui deputat, pentru ca acesta din urma sa paraseasca alianta pro-europeana de la Chisinau, transmite presa moldoveana. Potrivit Unimedia. info, din interceptarile procurorilor reiese ca tinta tentativei de corupere a fost deputatul Anatol Arhire, membru al Partidului Liberal Reformator PLR), insa acesta neaga ca i s-ar fi propus 250. 000 de dolari pentru a-si anunta vineri plecarea din formatiune.

Presupusul violator al fetei de 11 ani din Medias, un tanar de 21 de ani, a fost retinut

Anchetatorii l-au retinut pe presupusul autor al violului asupra fetitei de 11 ani, petrecut in cursul zilei de marti in Medias.

DECIZIE DE ULTIMA ORA a administratiei de la Kiev: A fost lansata procedura pentru dizolvarea Parlamentului din Crimeea

Administratia interimara de la Kiev a lansat procedura pentru dizolvarea Parlamentului regional din Crimeea, care a cerut joi anexarea regiunii la Rusia. Parlamentul central va initia dizolvarea Parlamentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )