Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Acum 34 de ani Romania a fost mai aproape ca oricand de titlul mondial la fotbal. Povestea echipei care a obtinut cea mai mare performanta pentru FRF

Adevărul Adevărul,
VIDEO Acum 34 de ani Romania a fost mai aproape ca oricand de titlul mondial la fotbal. Povestea echipei care a obtinut cea mai mare performanta pentru FRF

Acum 34 de ani, Romania a fost mai aproape ca oricand de titlul mondial la fotbal si doar ghinionul a facut ca Balint, Andone, Rednic, Gabor si ceilalti sa nu fie cei mai buni din lume. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu: Deponenti sa se uite la dobanda reala, s-ar putea sa fie mai mare decat acum cativa ani

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, indeamna deponentii sa se uite mai degraba la dobanda reala, decat la cea nominala, spunand ca acesta este mai mare in prezent decat era acum cativa ani, relateaza.

Un avion de pasageri al Air France a fost foarte aproape sa loveasca un vulcan din Africa

Un avion de pasageri al companiei Air France a fost foarte aproape de a lovi un vulcan activ, in Africa, in urma cu trei saptamani, dezvaluie joi surse aviatice citate de CNN.

Cu un pas mai aproape de viitorul din Star Wars: armata SUA a testat cu succes raza mortii

O arma laser montata pe un vehicul aerian ne aduce din ce in ce mai aproape de viitorul reprezentat in filmul science-fiction Star Wars. Armata SUA a dezvaluit ca a incheiat cu succes primele teste la un sistem ce prevede arme laser montate pe drone sau avioane de lupta.

Decizie in cazul lui Ionut Anghel, baiatul sfasiat de caini acum doi ani: Magistratii hotarasc vineri cine este vinovatul (VIDEO)

Magistratii Judecatoriei Sectorului 2 decid vineri daca proprietarul locului unde Ionut Anghel a fost sfasiat de caini se face sau nu vinovat. Judecatorii vor hotari si care este partea de implicare a.

Dinamo a incheiat sezonul in genunchi. De 43 de ani n-au mai terminat cainii campionatul intern abia pe locul 7

Formatia Dinamo Bucuresti a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), de echipa Astra Giurgiu, intr-un meci contand pentru etapa a 34-a, ultima a Ligii I. Dinamo a terminat pe locul 7, pentru prima data dupa 43 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )