Libnet.ro
UNICEF

15:46

VIDEO Alegeri locale 2020. Primarul reales al unei comune din Gorj a sarbatorit victoria calare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri locale 2020. Primarul reales al unei comune din Gorj a sarbatorit victoria calare

Ion Dumitru Popescu PSD), primarul reales al comunei Dragutesti, din judetul Gorj, a sarbatorit victoria in alegeri intr-un mod inedit. Acesta s-a urcat pe un cal si a plecat intr-un tur al localitatii, pentru a le multumi localnicilor. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota. Care e suma

Conducerea PNL Iasi il acuza pe primarul orasului Podu Iloaiei ca a dat bani mai multor localnici ca sa-l voteze la alegerile de duminica. Liberalii au precizat ca vor depune plangere penala in acest caz. Alegeri locale 2020. Primarul care a fost prins cand dadea mita oamenilor pentru a-l vota Astfel, liberalii ieseni sustin intr-un .

Rezultate alegeri locale 2020: Primarul liberal din Botosani Catalin Flutur pierde alegerile la o diferenta de 33 de voturi de candidatul PSD Victorie a PSD si la CJ

Primarul din Botosani, liberalul Catalin Flutur, pierde alegerile in fata candidatului PSD, Cosmin Andrei, la o diferenta de cateva zeci de voturi, conform rezultatelor partiale venite de la Autoritatea Electorala Permanenta. Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, presedintele organizatiei judetene a PSD, senatorul Doina Federovici, a obtinut o victorie categorica.

ALEGERI LOCALE 2020 Primarul din Deveslu a castigat alegerile la 10 zile dupa ce a murit de coronavirus

Ion Aliman, candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Deveselu, a castigat alegerile locale, desi acesta a decedat acum 10 zile.

Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4: Am reusit

Campania electorala pentru alegerea primarilor a ajuns la final. Duminica se vor alege edilii, cei care pentru patru ani vor adminstra si vor gestiona atat fondurile bugetare, dar si proiectele pentru comunitate. Alegeri locale 2020. Pentru cine iese la vot Daniel Baluta, primarul sectorului 4 De asemenea, Daniel Baluta este unul dintre candidatii unui noi .

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Buzau. Potrivit unor surse politice, Constantin Toma PSD, foto) a castigat Primaria Buzau. Toma este primarul in functie.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Galati - SURSE

Rezultate alegeri locale 2020. Potrivit unor surse politice, Ionut Pucheanu PSD, foto), primarul in functie la Galati, si-a pastrat mandatul dupa alegerile de duminica.

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Botosani

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Botosani? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Alba Iulia? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Brasov

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Brasov? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )