Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Alexandra Stan: Cel mai dificil este sa-ti vezi viata privata expusa in ziare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alexandra Stan: Cel mai dificil este sa-ti vezi viata privata expusa in ziare

Cantareata de 24 de ani care a fost batuta si a recunoscut ca a incercat sa se sinucida pentru ca managerii ei o exploatau pentru bani a povestit intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul despre cariera sa. continuă pe Adevărul

VIDEO Alexandra Stan, cantareata batuta de impresar: Cel mai dificil este sa-ti vezi viata privata expusa in ziare

Cantareata de 24 de ani care a fost batuta si a recunoscut ca a incercat sa se sinucida pentru ca managerii ei o exploatau pentru bani a povestit intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul despre cariera sa.

VIDEO Alexandra Stan: Nu am avut niciun accident de masina. Managerul m-a batut pana m-a bagat in spital

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa-zisului accident auto.

Alexandra Stan, accidentata pentru a-si promova noul clip?

Alexandra Stan a suferit, se pare, un accident si se afla acum in perioada de recuperare. Cel putin asa se sustine printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook. Interesant este ca la scurt timp dupa declansarea acestei bombe de presa, prima postare pe care o vad cei care ii acceseaza pagina este cel mai nou videoclip al sau, probabil in dorinta de a acumula cat mai multe vizualizari. Continue reading .

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile |VIDEO

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Marcel Prodan, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

FOTO+ VIDEO. Cantareata Alexandra Stan, batuta de managerul ei.

Cantareata Alexandra Stan a ajuns la spital cu vanatai si echimoze, dupa ce ar fi fost batuta, potrivit tatalui acesteia, de managerul ei Marcel Prodan, pe marginea unui drum national din Constanta, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Constanta, sambata, in jurul orei 19. 00, un echipaj al Politiei Rutiere care patrula pe drumul national ce leaga Constanta de localitatea Valu lui Traian a observat pe marginea soselei, in dreptul iesirii de pe Autostrada Soarelui, un .

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (VIDEO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei, Marcel Prodan. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un.

Alexandra Stan: Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook al artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa zisului accident auto.

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Andrei Nemirschi, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

Socant! Alexandra Stan a fost bagata in spital de managerul ei?

Dupa ce presa a speculat faptul ca accidentul in care ar fi fost implicata Alexandra Stan ar fi doar o strategie de marketing in vederea promovarii celui mai nou clip al artistei, iata ca Alexandra a facut astazi o serie de declaratii-bomba! Continue reading .

Alaturi de Alexandra Stan Miscare de simpatie pe Facebook pentru vedeta batuta crunt de manager

Mai multe grupuri de sustinere au aparut pe Facebook in aceasta zi de luni, 17 iunie, care isi declara solidaritatea cu Alexandra Stan, vedeta batuta violent de managerul ei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )