Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

ALEXANDRU RAFILA, DESPRE REACTIILE PRIMITE DUPA INTRAREA IN POLITICA: Reactiile au fost de incurajare, dar si de reticenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEXANDRU RAFILA, DESPRE REACTIILE PRIMITE DUPA INTRAREA IN POLITICA: Reactiile au fost de incurajare, dar si de reticenta

Profesorul Alexandru Rafila a marturisit ca anuntul privind intrarea sa in politica, in Partidul Social Democrat, a avut reactii de incurajare, intr-o anumita masura, dar si de reticenta pentru ca zona politica din Romania nu are cea mai buna reputatie iar in PSD s-au intamplat, in ultimii ani, lucruri care nu au legatura cu social-democratia, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Rafila: Daca ar trebui sa incalc crezul profesional sau moralitatea, as renunta, cu siguranta, la calitatea de membru PSD Despre reactiile primite dupa ce a intrat in politica

Alexandru Rafila - unul dintre cei mai mediatizati medici in perioada pandemiei, care va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti - sustine ca ar renunta la calitatea de membru de partid daca ar trebui sa isi incalce crezul profesional sau moralitatea.

Ce spune Alexandru Rafila despre amanarea alegerilor parlamentare

Intrebat daca alegerile parlamentare mai pot avea loc pe 6 decembrie in contextul cresterii numarului de infectari cu noul coronavirus, Alexandru Rafila spune ca urmatoarele doua saptamani vor fi hotaratoare.

Alexandru Rafila, despre inchiderea scolilor: Nu e nicio diferenta intre 2,9 si 3,1. Cred ca ar trebui sa fim putin flexibili

Profesorul dr. Alexandru Rafila, sustine ca in ceea ce priveste activitatea scolilor, autoritatiile nu ar trebui sa fie atat de rigide si sa se raporteze doar la cifre: Nu este nicio diferenta intre 2,9 si 3,1, a spus medicul.

Alexandru Rafila, despre calcularea incidentei: Trebuie sa folosesti intotdeauna aceeasi baza de date cand faci o raportare, nu sa o modifici de la o zi la alta (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii a incercat sa faca lumina in asa zisa incurcatura privind calculul incidentei. Profesorul explica faptul ca pana acum.

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Premierul Romaniei nu e deloc incantat de faptul ca reprezentantul tarii la OMS, Alexandru Rafila, a hotarat sa intre in Partidul Social Democrat. Mai mult decat atat, Ludovic Orban spune ca Rafila a luat o decizie gresita, iar PSD este un partid care nu se schimba usor, doar cu o floare.

Alexandru Rafila, veste soc despre intrarea in scenariul rosu. De ce nu este de acord cu inchiderea scolilor

In contextul in care rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 ajunge la 3, toate institutiile de invatamant din Bucuresti ar trebui sa intre in scenariul rosu, desfasurandu-si cursurile online. Cu toate acestea, reprezentantul Romaniei la OMS nu este de acord cu aceasta decizie, argumentand ca este vorba doar despre niste cifre. Propunerea lui Alexandru .

Rafila, despre protestele masive fata de OUG 13: Protestul intr-o piata publica a unui numar mare de oameni arata ca societatea nu suporta astfel de derapaje

Alexandru Rafila a precizat ca a participat la protestul din Piata Victoriei, in 2017, dupa ce fostul ministru al Justitiei Florin Iordache a emis OUG 13, care aducea modificari codurilor penale, fara avizul CSM. Candidatul PSD la Camera Deputatilor pe Bucuresti a adaugat ca atunci s-au intamplat lucruri, din punct de vedere politic, care trebuiau corectate.

RAFILA, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE: Urmatoarele doua saptamani sunt decisive

Urmatoarele doua saptamani de evolutie a infectarilor cu noul coronavirus vor fi decisive in ceea ce priveste oportunitatea organizarii alegerilor parlamentare, a declarat, azi, prof. dr. Alexandru Rafila, conform Agerpres.

Digi24: Alexandru Rafila, proaspat intrat in PSD, a dezvaluit ca nu a votat-o pe Dancila la prezidentiale si a explicat de ce. Ce spune despre Ciolacu

Profesorul Alexandru Rafila, care a intrat zilele acestea in PSD si va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, s-a numarat in 2017 printre protestatarii care manifestau impotriva Ordonantei 13 a guvernului condus pe atunci de Sorin Grindeanu.

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )