Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Un alt mare oras din Romania da bani pentru fertilizare in vitro. Cine a adoptat modelul nasit de Gabriela Firea

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un alt mare oras din Romania da bani pentru fertilizare in vitro. Cine a adoptat modelul nasit de Gabriela Firea

Dupa modelul Gabriela Firea, Decebal Fagadau adopta programul ajutorului financiar pentru cuplurile care vor sa apeleze la fertilizare in vitro. continuă pe Adevărul

CRISTIAN POPA, BNR: 15% din creditele acordate de bancile din Romania sunt pentru companii intensive in generarea de carbon

Creditele acordate de bancile din Romania sunt directionate in proportie de 15% catre companii intensive in generarea de carbon, potrivit datelor din Raportul de stabilitate pe anul 2019, prezentate, luni, intr-o dezbatere de specialitate, de catre Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Cat costa cel mai mare diamant din Romania scos la vanzare. Ce alte bijuterii exclusiviste se gasesc la licitatie FOTO

Cel mai mare diamant din Romania, de circa 8,95 carate, este scos la vanzare dupa ce a fost estimat intre 45. 000 si 65. 000 de euro. Bijuteria poate fi admirata la Palatul Cesianu-Racovita.

Primul oras din Romania care a instalat dispensere cu dezinfectanti in mijloacele de transport in comun. Dezinfectantul pe baza de alcool e foarte eficient

Teama de o eventuala epidemie de coronavirus, intretinuta de zvonuri si de diverse informatii contradictorii, au determinat primaria unui oras din Romania sa ia propriile masuri in acest sens.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

Cel mai mare diamant din Romania a fost scos la licitatie. Unde poate fi admirata bijuteria

Cel mai mare diamant din romania are 8,95 carate si poate fi admirat la Palatul Cesianu-Racovita. Scos la licitatie impreuna cu alte bijuterii, acesta poate fi achizitionat si in rate.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

A intalnit cel mai mare rechin, din greseala: cum a reactionat marele alb

Rechinii au imagine proasta, de criminali in masa. Evenimente precum cel imortalizat de curand cu o creatura din specia marele alb s-ar putea sa o schimbe. Expertii in domeniul scufundarilor au o presiune teribila, in momentul in care isi desfasoara activitatea la cateva zeci de metri adancime. Asta nu inseamna insa ca nu se confrunta .

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia.

Ce masca te poate proteja, de fapt, de coronavirus. Ce spun medicii din Romania

Conform profesorului Adrian Streinu-Cercel, manager al Institutului Matei Bals, in Romania nu exista mastile si costumele de protectie necesare pentru coronavirus. Care sunt, de fapt, cele potrivite? Ce spun medicii din Romania? in Romania nu exista masuri de protectie in conformitate cu efectele grave ale virusului care a scandalizat Romania. Adrian Streinu Cercel, prezent in .

Un operator turistic din Romania scoate pachetele de vacanta pentru Italia

O prima companie de turism din Romania a decis sa nu mai vanda pachete turistice catre Italia si alte state expuse epidemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )