Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Andreescu, mesaj in limba romana: Bianca a vorbit cu un accent simpatic, a gresit, dar tot ea s-a corectat

Adevărul Adevărul,
VIDEO Andreescu, mesaj in limba romana: Bianca a vorbit cu un accent simpatic, a gresit, dar tot ea s-a corectat

Bianca Andreescu a castigat primul Grand Slam din istorie pentru tara ei, Canada, insa a fost omul ultimelor ore si in Romania, tara parintilor ei. continuă pe Adevărul

VIDEO Andreescu, discurs de o mare campioana: Bianca a ridicat publicul in picioare cu cuvintele rostite pe teren

Bianca Andreescu are doar 19 ani, insa arata o maturitate incredibila, atat in jocul prestat, cat si in naturaletea cu care isi alege cuvintele.

Bianca Andreescu, interviu impresionant in limba romana, inainte de finala US Open. Ce spune despre Simona Halep. VIDEO

Bianca Andreescu a oferit un interviu in limba romana cu putin timp inainte de finala US Open 2019. Sportiva canadiana de origine romana a vorbit si despre Simona Halep, pe care o poate depasi in clasamentul WTA daca o invinge pe Serena Williams. Meciul se joaca sambata seara, de la ora 23:00 si poate fi .

VIDEO Buna dimineata, mr. president. Igor Dodon, intampinat la Parlamentul European cu pupaturi pe obraz, un salut in limba romana si o imbratisare

Igor Dodon a ajuns intr-o noua vizita oficiala la Bruxelles, dupa mai bine de doi ani de asteptare. La intalnirea pe care seful statului a avut-o cupresedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli, Igor Dodon a fost intampinat de catre oficialul european cu pupaturi pe obraz, o imbratisare si un salut in limba romana: Buna dimineata, mr. president.

CELE MAI TARI BANCURI POLITISTI: Cum se descurca doi politisti la examenul de limba romana

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi suntem.

Bianca Andreescu, mesaj emotionant pentru Romania inainte de US Open: incerc in fiecare an sa ma duc acolo Cuvinte magulitoare si pentru Simona Halep (VIDEO)

Bianca Andreescu, sportiva canadiana de origine romana care o infrunta pe Serena Williams in finala de la US Open sambata seara, a marturisit ca Simona Halep este jucatoarea pe care o admira cel mai.

VIDEO Andreescu, imagini fabuloase dupa triumful de la US Open: Ce a spus comentatorul de limba engleza

Bianca Andreescu a ajuns pentru prima data in cariera pe tabloul principal de la US Open, a insirat sapte victorii, si va lua trofeul cu ea acasa. La doar 19 ani!.

VIDEO Andreescu, noua regina: Bianca a dezvaluit cand a realizat ca e pregatita sa joace la cel mai inalt nivel

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat in finala de la US Open dupa care a acordat un interviu emotionant chiar pe teren, unde tocmai o invinsese pe Belinda Bencici 12 WTA).

VIDEO Andreescu, surprinsa cu o intrebare: Ti-a fost greu in Canada fiind nascuta din parinti romani?

Bianca Andreescu a sustinut o conferinta de presa vesela, de peste 17 minute, dupa victoria istorica de la US Open 2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )