Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Andreescu, imagini fabuloase dupa triumful de la US Open: Ce a spus comentatorul de limba engleza

Adevărul Adevărul,
VIDEO Andreescu, imagini fabuloase dupa triumful de la US Open: Ce a spus comentatorul de limba engleza

Bianca Andreescu a ajuns pentru prima data in cariera pe tabloul principal de la US Open, a insirat sapte victorii, si va lua trofeul cu ea acasa. La doar 19 ani!. continuă pe Adevărul

VIDEO Bianca Andreescu, imagini fabuloase: Ce a intrebat cu voce tare, imediat dupa ce a ajuns in semifinale

Bianca Andreescu 15 WTA) traieste un adevarat vis la US Open 2019, unde tocmai a scris istorie devenind prima jucatoare de sub 20 de ani ajunsa in semifinale din 2009 incoace.

Bianca Andreescu, dupa triumful de la US Open: Am visat la acest moment

La doar 19 ani si la prima participare pe tabloul principal de la US Open, Bianca Andreescu a reusit performanta de a deveni prima jucatoare din Canada care se impune intr-un turneu de Grand Slam. Jucatoarea de origine romana a vorbit la conferinta de presa despre modul in care se pregateste pentru meciurile importante, stilul sau de joc, cat si despre modul in care a reusit sa o invinga pe Serena Williams in finala de la Flushing Meadows, in ciuda revenirii americancei din setul secund, indeplinindu-si astfel unul dintre cele mai mari visuri.

Bianca Andreescu, reactie fabuloasa dupa calificarea istorica in semifinale la US Open: Este asta viata reala? VIDEO

Bianca Andreescu s-a calificat in semifinale la US Open, chiar la debutul la turneul de la New York. Sportiva canadiana de origine romana a invins-o in sferturi pe Elise Mertens cu 3-6, 6-2, 6-3, la capatul unui meci care a durat o ora si 2 minute. Reactia Biancai dupa meciul cu Mertens este fabuloasa. Sincer, .

Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a castigat trofeul US Open: Sa o tinem tot asa!

Bianca Andreescu a castigat trofeul US Open, dupa 6-3,7-5 cu Serena Williams si a devenit prima jucatoare canadiana care se impune la turneul de la New York. Sportiva a urcat pana pe locul 5 in clasamentul WTA, devansand-o pe Simona Halep. Bianca Andreescu e campioana la US Open Este foarte greu sa explic ceea ce .

VIDEO Andreescu, surprinsa cu o intrebare: Ti-a fost greu in Canada fiind nascuta din parinti romani?

Bianca Andreescu a sustinut o conferinta de presa vesela, de peste 17 minute, dupa victoria istorica de la US Open 2019.

VIDEO Andreescu, noua regina: Bianca a dezvaluit cand a realizat ca e pregatita sa joace la cel mai inalt nivel

Bianca Andreescu 15 WTA) s-a calificat in finala de la US Open dupa care a acordat un interviu emotionant chiar pe teren, unde tocmai o invinsese pe Belinda Bencici 12 WTA).

VIDEO Andreescu, mesaj in limba romana: Bianca a vorbit cu un accent simpatic, a gresit, dar tot ea s-a corectat

Bianca Andreescu a castigat primul Grand Slam din istorie pentru tara ei, Canada, insa a fost omul ultimelor ore si in Romania, tara parintilor ei.

VIDEO Andreescu, discurs de o mare campioana: Bianca a ridicat publicul in picioare cu cuvintele rostite pe teren

Bianca Andreescu are doar 19 ani, insa arata o maturitate incredibila, atat in jocul prestat, cat si in naturaletea cu care isi alege cuvintele.

VIDEO Teoriile lui Chirica dupa o discutie cu academicienii: Fara investitii in educatie o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac si o sa ne cucereasca

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, s-a lansat vineri, intr-un interviu acordat BZI, intr-o serie de teorii rasiste si nu numai. Precizand ca vine de la o discutie cu mai multi academicieni, Chirica a declarat ca un copil ar trebui sa fie dus la scoala cu forta, comentand ca, daca nu se investeste in educatie, o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac si o sa ne cucereasca si o sa ne devina si sefi. Dupa educatie, primarul din Iasi a lansat si o teorie medicala: Cel mai bun tratament de cancer este munca. S-a demonstrat stiintific. CNCD se autosesizeaza dupa declaratiile lui Chirica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )