Libnet.ro
UNICEF

08:15

VIDEO Apa a navalit in mai multe gospodarii din satul Glod

Adevărul Adevărul,
VIDEO Apa a navalit in mai multe gospodarii din satul Glod

In urma precipitatiilor abundente cazute, joi, in zona de nord a judetului, mai multe gospodarii din localitatea Glod au fost inundate. A fost nevoie de interventia pompierilor pentru evacuarea apei din curti. continuă pe Adevărul

Cod rosu de furtuna in mai multe localitati din judetul Caras-Severin Autoritatile au transmis mesaj RO-Alert

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare nowcasting cod rosu de furtuna pentru mai multe localitati din judetul Caras-Severin, unde se asteapta cantitati de precipitatii ce pot depasi 50 de litri pe metru patrat. Asta dupa ce, in ultimele trei ore, a plouat torential. Autoritatile au transmis mesaj RO Alert in zonele vizate.

VIDEO Iarna a lovit un oras din nordul Romaniei. Mormane de gheata, curti inundate si copaci smulsi de vijelie

Strazile municipiului Suceava au fost acoperite cu un strat destul de consistent de gheata, dupa o ploaie de nici 15 minute, joi, 23 iulie. Totodata, mai multe gospodarii din cartierul Itcani au fost inundate.

VIDEO Mai multe institutii din Buzau si-ar putea construi sedii noi pe un teren de 12 hectare de la intrare in Buzau

Trans Bus isi va muta parcul auto in zona Barierei Brailei, pe un teren situat vizavi de Registrul Auto Roman, a anuntat primarul Constantin Toma intr-o inregistrare video. Terenul de 12 hectare apartine acum Jandarmeriei Romane. Consiliul Local a aprobat luni un proiect de hotarare care mandateaza reprezentantii municipalitatii sa faca demersuri la guvern pentru a intra in posesia parcelei.

Wizz Air suspenda mai multe rute din cauza restrictiilor impuse de autoritatile romane

Wizz Air a anuntat azi ca, din cauza restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane, suspenda toate rutele dintre Romania si alte cinci state.

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Incendiu generalizat la o cladire din Balotesti, in apropierea DN 1 Pompierii intervin cu mai multe autospeciale VIDEO

Un incendiu generalizat se manifesta, joi, la o cladire din Balotesti, in apropierea DN 1. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale.

Uniunea Europeana da in judecata mai multe tari. Si Romania este in pericol

In ceea ce ar constitui o agresiune legala fara precedent, Comisia Europeana studiaza modalitati de declansare a unui instrument conventional neutilizat pentru a reduce capacitatea multinationalelor de a exploata regimuri fiscale corporative foarte avantajoase. Cu alte cuvinte se gandeste sa dea in judecata mai multe state europene. Uniunea Europeana da in judecata mai multe tari .

Rafila, dupa ce Italia a anuntat carantinarea romanilor: Avem de 10 ori mai multe cazuri raportat la populatie decat Italia

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca Italia a impus carantinarea romanilor pentru ca a reusit un lucru extraordinar, sa aiba un indicator de incidenta cumulata de 5, desi la inceputul pandemiei situatia era extrem de grava acolo. in schimb, Romania, care avea o situatie buna acum doua-trei luni, a ajuns la un indice de 50, adica de 10 ori mai multe cazuri decat Italia, raportat la populatie.

17 focare active de COVID-19 in mai multe institutii publice din Buzau

Buzaul inregistreaza 17 focare active de coronavirus, in mai multe institutii publice, inclusiv la P.

Niciun judet fara cazuri noi de COVID-19 Cele mai multe imbolnaviri noi, in Bucuresti, Arges si Dambovita Situatia in fiecare judet

In toate judetele Romaniei au fost raportate, vineri, noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe imbolnaviri intr-o singura - 105 - au fost in Bucuresti. Urmeaza Arges, cu 101 cazuri, si Dambovita, cu 70 de noi imbolnaviri. La polul opus se afla Satu Mare, Calarasi si Cluj, cu cele mai putine noi cazuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )