Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Klaus Iohannis: Pentru a ne proteja am luat si va trebui sa luam in continuare masuri severe Conteaza enorm ca fiecare sa respecte regulile impuse de autoritati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Pentru a ne proteja am luat si va trebui sa luam in continuare masuri severe Conteaza enorm ca fiecare sa respecte regulile impuse de autoritati

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video transmis vineri, ca este vital sa limitam raspandirea acestui virus extrem de periculos, el aratand ca pentru a ne proteja au fost luate si trebuie sa fie luate in continuare masuri severe. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Va trebui sa luam in continuare masuri severe. Protejati-va pe voi si pe cei dragi, pastrati distanta!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj in care anunta ca, pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, vor fi luate in continuare masuri severe la nivelul intregii tari.

Klaus Iohannis: Ne aflam in plin razboi! Trebuie sa fim uniti! VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video catre populatie si arata ca in aceasta perioad.

Klaus Iohannis: Adoptarea in unanimitate a decretului privind starea de urgenta demonstreaza solidaritatea intregii clase politice

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat toate partidele politice, inclusiv PSD, pentru votul dat in Parlament privind incuviintarea starii de urgenta.

Klaus Iohannis, apel la diaspora sa nu vina acasa de Paste: Le spunem cu tristete sa nu vina in acest an!

Klaus Iohannis le-a transmis, joi, prefectilor si sefilor institutiilor publice deconcentrate sa fie activi, aratand ca situatia este grava. Presedintele a trimis, de asemenea, un mesaj pentru romanii din diaspora si ii sfatuieste sa nu vina acasa de Paste.

Parlamentul a aprobat solicitarea lui Klaus Iohannis privind incuviintarea starii de urgenta

Parlamentul a aprobat, joi, in unanimitate solicitarea presedintelui Klaus Iohannis privind incuviintarea starii de urgenta. Votul a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus, iar parlamentarii au avut la dispozitie sapte minute pentru a vota.

KLAUS IOHANNIS: Le spun cu tristete romanilor din strainatate sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut, joi, un apel la romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste pentru ca cei mai multi vor intra in autoizolare sau carantina.

Maria Grapini, avertisment pentru toti romanii! Statele vor ramane dezechilibrate Ce spune despre Klaus Iohannis

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului Ludovic Orban, in care ii propune acestuia masuri urgente pe care trebuie sa le ia guvernul, in contextul pandemiei de Covid-19. Ce a cerut Grapini Guvernului Romaniei Grapini a avut aceasta initiativa, in contextul in care IMM-urile sunt cele care au de suferit cel mai mult de .

Klaus Iohannis a semnat decretele: Sefii sectiilor de urmarire penala si parchetelor militare din cadrul PiCCJ, numiti in functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de de numire in functie a Denisei Cristodor isi a lui Catatin Pitu. -Decret pentru numirea in functia de procuror-sef al Sectiei de.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, decret privind stocurile de urgenta medicala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat marti, 17 martie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 112020 privind stocurile de urgenta.

Klaus Iohannis cere diasporei sa nu vina in Romania de sarbatorile pascale: Ne sunt dragi, dar de aceste sarbatori nu se poate

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi romanilor din diaspora sa nu vina in tara cu ocazia sarbatorilor pascale. Se apropie sarbatorile pascale. Trebuie sa le spunem cu tristete, dar si cu sinceritate, sa nu vina in acest an acasa de sarbatori, a spus Klaus Iohannis, intr-o videoconferinta cu premierul, cu ministrul Afacerilor Interne, cu prefectii si cu sefii institutiilor publice deconcentrate pe tema gestionarii epidemiei COVID-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )