Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, demonstratie de tenis cu Stan Wawrinka (scor 6-1, 6-2) - Programul semifinalelor

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, demonstratie de tenis cu Stan Wawrinka (scor 6-1, 6-2) - Programul semifinalelor

Rafael Nadal 2 ATP) a evoluat la cel mai inalt nivel in sferturile Masters-ului de la Madrid si nu i-a lasat nicio sansa elvetianului Stan Wawrinka 34 ATP). Spaniolul a cedat doar trei game-uri, scor 6-1, 6-2, punand capat partidei dupa 69 de minute de joc. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, in optimi / Juan Martin del Potro, eliminat dupa ce a ratat o minge de meci (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a trecut de Felix Auger-Aliassime 18 ani 30 ATP), in ciuda virusului stomacal cu care se confurnta, scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in optimile turneului Masters de la Madrid. in alta partida din turul secund, Juan Martin del Potro a fost eliminat de sarbul Laslo Djere, dupa ce argentinianul a ratat o minge de meci in setul decisiv.

ATP Madrid: Novak Djokovic, in finala pentru a treia oara - Victorie muncita cu Dominic Thiem

Novak Djokovic 1 ATP) este primul finalist al turneului Masters de la Madrid, dupa o victorie muncita in fata austriacului Dominic Thiem 5 ATP). Sarbul s-a impus cu 7-62), 7-64), calificandu-se pentru a treia oara in finala competitiei spaniole.

ATP Madrid: Roger Federer s-a calificat in sferturi, dupa ce a salvat doua mingi de meci in fata lui Gael Monfils / Elvetianul a ajuns la 1200 de victorii la simplu

Revenit pe zgura dupa o absenta de trei ani, Roger Federer a avut parte de un adversar dificil in optimile competitiei de la Madrid. Gael Monfils 18 ATP) i-a pus probleme serioase elvetianului, insa Fedex a revenit in setul decisiv a fost condus cu 3-0 si 4-1), a salvat doua mingi de meci si s-a impus dupa doua ore de joc, scor 6-0, 4-6, 7-63). Aceasta a fost a 1200-a victorie in circuitul ATP de simplu pentru Roger.

ATP Madrid: Roger Federer, invins de Dominic Thiem / Elvetianul a ratat doua mingi de meci in setul secund

Roger Federer a mai pierdut o data in fata lui Dominic Thiem a fost invins si in finala de la Indian Wells), scor 3-6, 7-611), 6-4 si a fost eliminat in sferturile competitiei de la Madrid.

ATP Madrid: Novak Djokovic, in semifinale fara sa joace - Marin Cilic a declarat forfait

Maric Cilic a acuzat unele probleme la stomac si a fost nevoit sa declare forfait inainte de meciul cu Novak Djokovic din sferturile Masters-ului de la Madrid. in aceste conditii, liderul mondial ajunge in penultimul act de la Caja Magica fara sa joace.

ATP Madrid: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale - Adversarii din sferturi s-au retras

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in semifinalele probei de dublu de la Madrid Open fara sa joace.

ATP Madrid: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid, cu premii de 6,5 milioane de euro.

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. Premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. N-am mai jucat impotriva ei, asa ca nu stiu cum joaca. Voi verifica putin, am destul timp. intotdeauna e o mare provocare cand am o adversara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )