Libnet.ro
UNICEF

11:31

VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, eliminat in semifinale dupa un meci de lupta cu Stefanos Tsitsipas

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, eliminat in semifinale dupa un meci de lupta cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal 2 ATP) si Stefanos Tsitsipas 9 ATP) au oferit un meci extrem de spectaculos in semifinalele turnelui Masters de la Madrid, la finalul caruia ibericul a fost nevoit sa se recunoasca invins. Rafa a comis niste greseli inexplicabile in momentele importante ale jocului, iar tanarul grec a profitat si a obtinut victoria in trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-3. Tsitsipas va juca impotriva lui Novak Djokovic a doua sa finala de Masters din cariera. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Madrid: Rafael Nadal, demonstratie de tenis cu Stan Wawrinka (scor 6-1, 6-2) - Programul semifinalelor

Rafael Nadal 2 ATP) a evoluat la cel mai inalt nivel in sferturile Masters-ului de la Madrid si nu i-a lasat nicio sansa elvetianului Stan Wawrinka 34 ATP). Spaniolul a cedat doar trei game-uri, scor 6-1, 6-2, punand capat partidei dupa 69 de minute de joc.

ATP Madrid: Roger Federer s-a calificat in sferturi, dupa ce a salvat doua mingi de meci in fata lui Gael Monfils / Elvetianul a ajuns la 1200 de victorii la simplu

Revenit pe zgura dupa o absenta de trei ani, Roger Federer a avut parte de un adversar dificil in optimile competitiei de la Madrid. Gael Monfils 18 ATP) i-a pus probleme serioase elvetianului, insa Fedex a revenit in setul decisiv a fost condus cu 3-0 si 4-1), a salvat doua mingi de meci si s-a impus dupa doua ore de joc, scor 6-0, 4-6, 7-63). Aceasta a fost a 1200-a victorie in circuitul ATP de simplu pentru Roger.

VIDEO Regele zgurii, invins chiar la el acasa! Rafael Nadal a ratat calificarea in finala turneului de la Madrid

Spaniolul Rafael Nadal nu va juca finala turneului de la Madrid, unde putea sa-l intalneasca pe Novak Djokovici, liderul ATP.

ATP Madrid: Novak Djokovic, in semifinale fara sa joace - Marin Cilic a declarat forfait

Maric Cilic a acuzat unele probleme la stomac si a fost nevoit sa declare forfait inainte de meciul cu Novak Djokovic din sferturile Masters-ului de la Madrid. in aceste conditii, liderul mondial ajunge in penultimul act de la Caja Magica fara sa joace.

ATP Madrid: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale - Adversarii din sferturi s-au retras

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in semifinalele probei de dublu de la Madrid Open fara sa joace.

ATP Madrid: Roger Federer, invins de Dominic Thiem / Elvetianul a ratat doua mingi de meci in setul secund

Roger Federer a mai pierdut o data in fata lui Dominic Thiem a fost invins si in finala de la Indian Wells), scor 3-6, 7-611), 6-4 si a fost eliminat in sferturile competitiei de la Madrid.

ATP Madrid: Novak Djokovic, in finala pentru a treia oara - Victorie muncita cu Dominic Thiem

Novak Djokovic 1 ATP) este primul finalist al turneului Masters de la Madrid, dupa o victorie muncita in fata austriacului Dominic Thiem 5 ATP). Sarbul s-a impus cu 7-62), 7-64), calificandu-se pentru a treia oara in finala competitiei spaniole.

ATP Madrid: Schwartzman si Thiem, adversarii perechii Tecau/Rojer in finala de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer va juca impotriva cuplului Diego Schwartzman Argentina)/Dominic Thiem Austria), duminica, in finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 160 euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )