Libnet.ro
UNICEF

22:15

ATP Madrid: Rafael Nadal, victima a unui virus stomacal, se simte 'un pic mai bine'

Hotnews Hotnews,
 ATP Madrid: Rafael Nadal, victima a unui virus stomacal, se simte

Rafael Nadal, care inca de duminica sufera de un virus stomacal, spune ca se simte 'putin mai bine', dar ca nu are un sentiment 'super-pozitiv' din punct de vedere fizic inaintea debutului la turneul Masters 1. 000 de la Madrid. continuă pe Hotnews

ATP Madrid: Marius Copil rateaza calificarea pe tabloul principal

Marius Copil 79 ATP) a fost eliminat in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Masters de la Madrid, dupa ce a fost invins de Taylor Fritz SUA, 58 ATP), scor 7-65), 7-5. Meciul a durat o ora si 37 de minute.

ATP Madrid: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor - Victorie in trei seturi cu Nicolas Jarry

Marius Copil 79 ATP) s-a calificat in turul secund al calificarilor din cadrul turneului Masters de la Madrid, dupa ce l-a invins pe Nicolas Jarry Chile, 70 ATP), scor 6-7, 6-4, 7-62). Meciul a durat doua ore si 13 minute.

ATP Madrid: Novak Djokovic, la pas in optimi

Novak Djokovic, liderul mondial, s-a calificat fara emotii in optimile turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 160 euro, invingandu-l pe americanul Taylor Fritz, locul 57 mondial, 6-4, 6-2, dupa ceva mai mult de o ora de joc.

ATP Madrid: Radu Albot i-a cedat in trei seturi lui Fernando Verdasco

Tenismanul moldovean Radu Albot, numarul 44 mondial, nu a reusit sa se califice in saisprezecimile de finala ale turneului ATP de la Madrid. El i-a cedat in trei seturi spaniolului Fernando Verdasco, locul 38 mondial, transmite IPN.

ATP Madrid: Marin Cilic, calificare cu mari emotii (a salvat patru mingi de meci); Grigor Dimitrov, inca o eliminare prematura

Tenismanul croat Marin Cilic, numarul 11 mondial, a salvat patru mingi de meci in duelul cu slovacul Martin Klizan, de care a dispus in trei seturi, 6-4, 2-6, 7-67), luni, in primul tur al turneului ATP Masters 1. 000 de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 6. 160 euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )