Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

VIDEO ATP: Sezonul de zgura, la debut - Cele mai interesante 5 schimburi din stagiunea 2018

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP: Sezonul de zgura, la debut - Cele mai interesante 5 schimburi din stagiunea 2018

Sezonul de zgura din circuitul ATP debuteaza oficial in aceasta saptamana cu doua turnee de categorie 250: Houston SUA) si Marrakech Maroc). De pe 14 aprilie vom trece la lucruri mai serioase, urmand sa inceapa Masters-ul de la Monte Carlo. Pana acolo, sa ne delectam cu cinci dintre cele mai frumoase schimburi care au avut loc in sezonul de zgura din 2018. continuă pe Hotnews

Masti de fata facute in casa: ingredientele care aduc cele mai importante beneficii

Lamaia, mierea, albusul de ou si fructele sunt doar cateva din ingredientele pe care le putem folosi pentru masti de fata facute in casa. Specialistii vin cu recomandari privind cele mai apreciate combinatii si modul in care acestea ar trebui aplicate.

Cele mai cautate aptitudini profesionale pentru 2019, conform site-ului LinkedIn

Companiile nu se mai uita numai la diploma de facultate, ci si laaptitudinile potensialilor anjasi. Iata care sunt cele mai cautate skill-uri profesionle conform site-ului LinkedIn.

Preturile petrolului au atins cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni

Preturile petrolului au atins luni cele mai ridicate niveluri din ultimele cinci luni, sustinute de limitele de productie impuse de OPEC, de sanctiunile SUA impotriva Iranului si Venezuelei si de datele pozitive referitoare la piata americana a muncii, transmite Reuters.

Domeniile cu cele mai mari cresteri salariale in februarie

Salariile celor din constructii si din domenii conexe constructiilor au urcat in februarie cu peste 40% in ritm anual, potrivit datelor transmise luni de reprezentantii Institutului National de Statistica. Urmatoarele cele mai mari cresteri le au salariatii din invatamant si Sanatate, unde cresterile depasesc 30%. Salariul mediu net din februarie a fost de 2933 d elei.

Stelian Ion: Desi nu e tont ca Dancila, ticalos ca Dragnea sau bisnitar ca Valcov, Teodorovici e unul dintre cele mai toxice personaje ale guvernarii

Deputatul USR, Stelian Ion, l-a atacat sambata pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, catalogandul drept unul dintre cele mai toxice personaje ale acestei guvernari. Acesta s-a referit la afirmatiile lui Teodorovici, potrivit carora se impun masuri la nivel european pentru a stopa exodul creierelor.

Stelian Ion (USR), despre pozitia lui Teodorvici privind exodul de creiere: Desi nu pare bezmetic ca Daea, e unul dintre cele mai toxice personaje

Deputatul USR Stelian Ion critica dur iesirea ministrului Finantelor Eugen Teodorovici potrivit careia se impun masuri, la nivel european, pentru a combate exodul creierelor. Reprezentantul Opozitiei spune ca Teodorovici se dovedeste a fi unul dintre cele mai toxice personaje din guvern.

DIETA. Carmen Bruma si cele mai sanatoase trucuri care ajuta la slabit

Carmen Bruma a prezentat pe blogul sau personal cele mai sanatoase trucuri care ajuta la slabit. Recunosc ca nu-mi plac solutiile rapide si nu cred in ele atunci cand vine vorba despre.

Cele mai stupide razboaie din istoria omenirii. Conflictul izbucnit pe teritoriul Romaniei din cauza unui cazan de tuica

Razboiaele sunt cele mai serioase si sangeroase aspecte din istoria umanitatii. De-a lungul timpului au existat conflicte atat de stupide, incat in ciuda pierderii de vieti omenesti putini se pot abtine sa nu schiteze macar un zambet. Sunt razboaie pornite de la motive incredibile, precum porci, caini sau un cazan cu tuica gasit intamplator.

Cele mai frumoase aeroporturi din lume. Cum arata cele mai cochete terminale

Skytrax, o firma de consultanta din Regatul Unit, a facut topul celor mai frumoase aeroporturi din lume. Aeroportul Changi din Singapore a fost numit cel mai frumos din lume pentru al saptelea an consecutiv.

Cate cabinte stomatologice cu program non-stop sunt in Bucuresti. Sectorul 1 are cele mai multe clinici

Un oras aglomerat ca Bucurestiul are cu siguranta nevoie de servicii non-stop in cat mai multe domenii, fie ca vorbim de restaurante, servicii medicale generale, farmacii sau cabinete stomatologice.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )