Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai frumoase aeroporturi din lume. Cum arata cele mai cochete terminale

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase aeroporturi din lume. Cum arata cele mai cochete terminale

Skytrax, o firma de consultanta din Regatul Unit, a facut topul celor mai frumoase aeroporturi din lume. Aeroportul Changi din Singapore a fost numit cel mai frumos din lume pentru al saptelea an consecutiv. continuă pe Adevărul

VIDEO Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi facuta de grupul care a construit cel mai lung pod din lume

Autostrada Bucuresti Brasov ar putea fi terminata de unul dintre cei mai mari constructori la nivel mondial, anunta Stirile Pro TV. Surse din domeniu spun ca Guvernul va incepe negocierile cu un important consortiu turco-chinez, acelasi care a construit in China cel mai lung pod din lume, de 165 de kilometri, care strabate delta [] .

Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Razvan Marin a declarat, joi, ca este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocasul roman precizand ca negocierile erau incheiate de mai mult de o luna. Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost cumparat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro si va juca pentru lancieri din sezonul viitor. Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea, a spus Marin.

(P) Unde va puteti crea cele mai frumoase rochii de mireasa?

Nunta personala este un eveniment unic, ce merita toata atentia pentru a pregati totul pana in cel mai mic detaliu. Rochia de mireasa va fi cu siguranta piesa de rezistenta a intregului eveniment. Ea.

12 cele mai importante companii din China participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau

12 cele mai importante companii din China si 100 de companii autohtone participa la Forumul de Afaceri de la Chisinau, in perioada 2-4 aprilie, avand posibilitatea sa interactioneze direct cu investitori de talie mondiala. in cadrul evenimentului a fost prezentata oferta investitionala a Moldovei si facilitatile de care pot beneficia potentialii investitori chinezi, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Ministerului Economiei.

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai multe goluri din top 5 campionate ale Europei, dupa reusita din meciul cu Atletico

Lionel Messi 32 de ani) a marcat pe final in partida cu Atletico Madrid, iar reusita a garantat victoria Barcelonei si l-a ajutat sa-l devanseze pe rivalul Cristiano Ronaldo 34 de ani), in privinta numarului de goluri din primele cinci campionate ale Europei.

Cele mai stupide razboaie din istoria omenirii. Conflictul izbucnit pe teritoriul Romaniei din cauza unui cazan de tuica

Razboiaele sunt cele mai serioase si sangeroase aspecte din istoria umanitatii. De-a lungul timpului au existat conflicte atat de stupide, incat in ciuda pierderii de vieti omenesti putini se pot abtine sa nu schiteze macar un zambet. Sunt razboaie pornite de la motive incredibile, precum porci, caini sau un cazan cu tuica gasit intamplator.

E OFICIAL: Una dintre cele mai indragite blonde din TV se intoarce pe sticla! Anuntul momentului a fost facut

Revenire spectaculoasa in televiziune! Fosta sotie a lui Augustin Viziru va reveni pe sticla pe 15 aprilie, pentru a prezenta emisiunea OANApp, care va fi difuzata pe TVR 2, de la ora 15. 00, relateaza.

VIDEO Guvernul va negocia constructia autostrazii Ploiesti - Brasov cu chinezii care au construit cel mai mare pod din lume

Guvernul va incepe in curand negocierile cu asocierea formata din companiile China Communications Construction Company CCCC) din China, care a construit cel mai lung pod din lume, si Makyol Insaat Sanayi Turizm din Turcia, pentru constructia si operarea in regim de parteneriat public-privat a autostrazii Ploiesti - Brasov, proiect estimat la 1,36 miliarde de euro, potrivit Profit. ro.

VIDEO Guvernul va negocia construirea Autostrazii Ploiesti - Brasov cu chinezii care au construit cel mai mare pod din lume

Guvernul va incepe in curand negocierile cu asocierea formata din companiile China Communications Construction Company CCCC) din China, care a construit cel mai lung pod din lume, si Makyol Insaat Sanayi Turizm din Turcia, pentru constructia si operarea in regim de parteneriat public-privat a autostrazii Ploiesti - Brasov, proiect estimat la 1,36 miliarde de euro, potrivit Profit. ro.

Cel mai bogat om din lume, terminat de divort. A pierdut primul loc din clasament

Fondatorul si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, si-a finalizat divortul de MacKenzie Bezos. Cei doi au emis cat un comunicat oficial prin care au anuntat finalizarea procedurilor, cei doi urmand sa aiba custodie comuna pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )