Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, calificat in optimi - Victorie lejera cu Damir Dzumhur

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, calificat in optimi - Victorie lejera cu Damir Dzumhur

Rafael Nadal, cap de serie numarul 1, a obtinut fara emotii calificarea in optimile turneului de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi cu Damir Dzumhur Bosnia si Hertegovina, locul 30 ATP), scor 6-1, 6-3, 6-1. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, in turul trei - Meci captivant cu Leonardo Mayer

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) s-a calificat in turul trei de la Australian Open, dupa un meci captivant cu Leonardo Mayer. De doua ore si 38 de minute a avut nevoie Rafa pentru a trece de luptatorul argentinian, scor 6-3, 6-4, 7-64).

VIDEO Australian Open: Maria Sharapova, victorie fara emotii la revenirea in turneul de la Antipozi

Revenita la Australian Open, dupa ce in 2016 a fost depistata pozitiv chiar la acest turneu, Maria Sharapova 48 WTA) a debutat cu o victorie categorica, scor 6-1, 6-4 in fata jucatoarei Tatjana Maria Germania, 47 WTA). Rusoaica a avut nevoie de o ora si 20 de minute pentru a-si asigura calificarea in mansa secunda a primului turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, a 15-a victorie consecutiva cu Gael Monfils; Sarbul, in turul trei la Melbourne

Novak Djokovic 14 ATP), fost lider mondial, si-a asigurat prezenta in runda a treia a turneului de la Melbourne, dupa ce s-a impus in patru seturi in fata francezului Gael Monfils 39 ATP), victima sa preferata, scor 4-6, 6-3, 6-1, 6-3. Sarbul a avut nevoie de doua ore si 47 de minute pentru a-si trece in cont a 15-a victorie consecutiva din tot atatea partide jucate in compania lui Monfils.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, in premiera in optimile competitiei de la Melbourne

Aventura Martei Kostyuk Ucraina, locul 521 WTA) la Australian Open a luat sfarsit, jucatoarea in varsta de 15 ani fiind invinsa de compatrioata sa Elina Svitolina favorita numarul patru), scor 6-2, 6-2. In urma acestui succes, Svitolina a acces in premiera in optimile primului turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut cu dreptul la Melbourne

Cap de serie numarul 2, Roger Federer a obtinut, marti, calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open. Campionul elvetian s-a impus in trei seturi impotriva slovenului Aljaz Bedene 51 ATP), scor 6-3, 6-4, 6-3.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, calificare la pas in turul al doilea

Sarbul Novak Djokovic 14 ATP), revenit in circuit dupa o pauza de sase luni cauzata de o accidentare la cot, a debutat cu dreptul la Australian Open, invingandu-l in trei seturi, scor 6-1, 6-2, 6-4, pe americanul Donald Young 63 ATP).

VIDEO Australian Open (m): Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri de la Australian Open simplu masculin).

VIDEO Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Marin Cilic si Grigor Dimitrov au obtinut, printre altii, calificarea in turul trei de la Australian Open. La feminin, si-au castigat meciurile de miercuri Elina Svitolina, Caroline Wozniacki sau Jelena Ostapenko. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de la Australian Open.

VIDEO Australian Open (m): Grigor Dimitrov, victorie cu emotii mari (8-6 in decisiv) - Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu

Cap de serie numarul trei, Grigor Dimitrov a avut parte de un adevarat thriller in turul doi de la Melbourne, bulganul obtinand calificarea in decisiv scor 8-6) in fata lui Mackenzie McDonald SUA, 178 ATP, venit din calificari). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de la Australian Open simplu masculin).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )