Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Un autobuz cu calatori a luat foc pe o strada din Craiova. Focul s-a extins la case

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un autobuz cu calatori a luat foc pe o strada din Craiova. Focul s-a extins la case

Un autobuz in care erau mai multi calatori a luat foc, luni, pe o strada din Craiova, iar flacarile s-au extins la case. Calatorii si soferul au reusit sa iasa la timp. continuă pe Hotnews

Locomotiva unui TREN DE CALATORI a luat FOC, la Iasi (VIDEO)

Panica in vineri dimineata, in judetul Iasi. Locomotiva unui tren de calatori, care circula pe ruta Pascani - Iasi, a luat foc. Pompierii s-au deplasat imediat la fata locului, pentru a stinge.

Un autobuz cu pasageri a luat foc, in Dolj. Flacarile s-au extins si la o casa din apropiere

Un autobuz cu pasageri a luat foc, luni, in mers, cu circa 20 de metri inainte de statie, iar incendiul s-a propagat ulterior si la o casa din apropiere, transmite Agerpres. Potrivit ISU Dolj, soferul a.

Ministrul Sanatatii, despre pacienta care a suferit arsuri in sala de operatie, la Spitalul Floreasca: Este in stare critica. Am aflat de acest incident abia in cursul zilei de vineri. Este inadmisibil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pacienta care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca din Capitala se.

Alerta in Bucuresti! O policlinica din zona Victoriei ar fi luat foc

Alerta in Bucuresti! Un apel la serviciul unic de urgenta 112 care anunta un incendiu la policlinica MAI a alarmat popierii. Cladirea este situata pe Calea Victoriei. Se pare ca flacarile au izbucnit la etajul sase al imobilului, unde se afla o magazie. Stire in curs de actualizare .

Chirurgul Mircea Beuran, declaratii exclusive despre incidentul de la Floreasca. Cum a luat foc o pacienta in sala de operatie

Chirurgul Mircea Beuran, cel care ar fi operat-o pe femeia care a luat foc pe masa de operatie, la Spital Floreasca, a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu a fost prezent in sala de operatii cand s-a petrecut incidentul, ci s-a alaturat echipei chirurgicale dupa ce aceasta a fost mutata intr-o alta sala de operatii.

Incident socant la Spitalul Floreasca. O pacienta a luat foc in timpul unei interventii chirurgicale: A ars ca o torta cateva secunde pana ce o asistenta a aruncat un lighean de apa peste masa de operatie

Un nou caz incredibil in sistemul medical din Romania. O femeie bolnava de cancer, in varsta de 66 de ani, se zbate intre viata si moarte dupa ce a luat foc pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca din.

Incident grav la Spitalul Floreasca. O pacienta, in stare critica dupa ce ar fi luat foc pe masa de operatie Ministrul Sanatatii: Este un incident deosebit de grav

O pacienta de 66 de ani, internata la spitalul Floreasca, este in stare critica, dupa ce ar fi luat foc in timpul unei operatii coordonate de Mircea Beuran, a anuntat de Facebook deputatul USR Emanuel Ungureanu. Informatiile au fost confirmate de Ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a trimis Corpul de Control in ancheta.

Uluitor ce a facut un tanar din Craiova cu Dacia 1300 mostenita de la bunic. Are inclusiv deschidere cu comanda vocala

S-a ales cu o Dacia 1300 de la bunic, iar mostenirea a venit la pachet cu o revelatie. Masina sa veche de aproape o jumatate de secol a ajuns sa fie o adevarata bijuterie. Interior cu display, deschidere cu comanda vocala si buton de pornire in loc de cheie. Uluitor ce a facut un tanar .

Cine este romanul ucis in bataie de un sofer din Craiova. Grigore abia se intorsese din strainatate pentru a petrece sarbatorile alaturi de sotie si copil

Grig a fost omorat in bataie de un sofer din Craiova. Tocmai se intorsese din strainatate pentru a-si petrece Sarbatorile acasa, cu sotia si fiica de sase ani.

Primele imagini cu mama Luizei Melencu, adusa cu ambulanta SMURD la spitalul din Craiova

Monica Melencu a ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova dupa ce tatal sau a sunat la 112, disperat ca aceasta se simtea rau si ii curgea foarte mult sange din nas.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )