Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Avalansa in estul Turciei Cel putin 33 de persoane au murit - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Avalansa in estul Turciei Cel putin 33 de persoane au murit - UPDATE

Cel putin 33 de persoane au murit miercuri cand o avalansa a avut loc in estul Turciei prinzand sub zapada zeci de salvatori trimisi la fata locului dupa ce o prima avalansa a avut loc in acelasi loc marti, au spus autoritatile locale, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Hotnews

Cel putin patru persoane moarte in Turcia, dupa ce un autobuz a fost surprins de o avalansa

O avalansa a surprins un microbuz in estul Turciei, provocand moartea a cel putin patru persoane.

Cel putin 33 de morti intr-o avalansa in Turcia. Un consilier al presedintelui Erdogan, ranit

Cel putin 33 de persoane au fost ucise miercuri de o avalansa care s-a abatut asupra a zeci de salvatori dislocati sa salveze cinci persoane in estul Turciei.

Atac cu cutitul si impuscaturi in Belgia: cel putin doua persoane sunt ranite

Un incident parca desprins din cel de la Londra a avut loc duminica la Gent, in Belgia. Politia a impuscat un barbat care a ranit cel putin doua persoane intr-un atac cu cutitul.

Cel putin doi morti si un ranit in urma unui atac asupra unei universitati din SUA

Cel putin doua persoane au fost ucise si o alta a fost ranita in urma unui atac ce a avut loc la o universitate din Texas, SUA.

Coronavirus: Cel putin 490 de morti in China OMS: Nu este o pandemie Zece persoane aflate pe nava de croaziera japoneza sunt infectate cu coronavirus

Numarul de decese confirmate cauzate de noul coronavirus in China a ajuns la cel putin 490, dupa ce autoritatile din provincia Hubei au anuntat miercuri 65 de noi cazuri de deces, relateaza AFP. Hong Kong a raportat marti primul deces din cauza noului coronavirus, aceasta fiind a doua persoana din afara Chinei continentale ucisa de epidemie. Zece persoane aflate la bordul navei de croaziera Diamond Princes, care este in apropierea portului Yokohama, au fost confirmate ca fiind infectate cu noul tip de coronavirus, informeaza Ministerul japonez al Sanatatii.

Atac armat la bordul unui autocar, in SUA: Cel putin un mort si mai multi raniti (VIDEO)

Cel putin o persoana a murit, iar altele cinci sunt ranite in urma unui atac armat produs luni la bordul unui autocar, in statul american California.

Ministrul Transporturilor, obiective pentru 2020: Cel putin 40 de kilometri de autostrada

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a spus ca are in plan ca in acest an sa dea in folosinta cel putin 40 si cel mult 100 de kilometri de autostrada.

CORONAVIRUS: Cazinourile din Macao vor fi inchise pentru cel putin doua saptamani

Autoritatile din Macao au anuntat, marti, inchiderea pentru cel putin doua saptamani a celebrelor sale cazinouri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

PNL, vesti zdrobitoare pentru PSD, inainte de motiune: Cel putin 55 de parlamentari social-democrati nu se mai regasesc pe liste

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi afirma, luni, in ziua in care PSD citeste textul motiunii de cenzura in Parlament, cacel putin 55 de parlamentari social-democrati nu se mai regasesc pe liste, motiv pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )