Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO BACALAUREAT 2014 Lectia la Fizica, la Adevarul Live: Termodinamica le poate da batai de cap elevilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO BACALAUREAT 2014 Lectia la Fizica, la Adevarul Live: Termodinamica le poate da batai de cap elevilor

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 a continuat joi cu discutia despre subiectele la examenul de la fizica, pentru care pot opta liceenii care au studiat la profil real. De obicei, aceasta materie este aleasa de tinerii care se pregatesc sa dea admitere la Medicina, Politehnica, dar si la Arhitectura, a explicat profesoara Ioana Stoica, de la Colegiul National T. Vianu din Capitala. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2014 Lectia la Fizica, la Adevarul Live: Termodinamica le poate da batai de cap elevilor

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 continua joi cu discutia despre subiectele la examenul de la fizica, pentru care pot opta liceenii care au studiat la profil real. De obicei, aceasta materie este aleasa de tinerii care se pregatesc sa dea admitere la Medicina, Politehnica, dar si la Arhitectura, a explicat profesoara Ioana Stoica, de la Colegiul National T. Vianu din Capitala.

BACALAUREAT 2014 Lectia la Fizica, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 continua joi cu discutia despre subiectele la examenul de la fizica, pentru care pot opta liceenii care au studiat la profil real.

BACALAUREAT 2014 Lectia la geografie, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 continua miercuri cu rezolvarea subiectelor de la geografie, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

BACALAUREAT 2014 Lectia la geografie, la Adevarul Live

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 au continuat miercuri cu rezolvarea subiectelor de la geografie, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

BACALAUREAT 2014 Lectia video la Chimie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 continua marti cu discutia despre subiectele la Chimie, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

BACALAUREAT 2014 Lectia video la Chimie, la Adevarul Live

Lectiile video pentru proba la alegere a profilului de la Bac 2014 continua marti cu discutia despre subiectele la Chimie, in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza.

VIDEO BACALAUREAT 2014 Proba orala la romana de la Bac 2014: lipsa lecturii, principala problema a elevilor

Marti au inceput probele la Bac 2014, sesiunea de vara, cu testarea competentelor de comunicare in limba romana. Despre aceasta proba si cum s-au descurcat elevii in prima zi de Bacalaureat am discutat la Adevarul Live, de la ora 14.

VIDEO BACALAUREAT 2014 Cum se rezolva subiectele de la biologie

Astazi, la Adevarul Live, am discutat despre proba de Biologie de la examenul de Bacalaureat si am rezolvat cele doua modele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei. Iar in urmatoarele doua saptamani vom continua cu celelalte materii la care elevii pot sustine proba la alegere.

VIDEO BACALAUREAT 2014 Au inceput probele orale de la Bac 2014. Cat de bine stiu tinerii sa comunice in limba romana

Liceenii au inceput marti examenele orale de la Bac 2014, cu testarea competentelor de comunicare in limba romana. Proba se va desfasura si in zilele urmatoare, sub supravegherea camerelor video si a celor 3. 200 de politisti. Elevii spun ca subiectele primite au respectat modelele.

BACALAUREAT 2014 Cum se rezolva subiectele de la biologie, astazi de la 14.00, la Adevarul Live

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 14:00, vom discuta despre proba de Biologie de la examenul de Bacalaureat, iar in urmatoarele doua saptamani vom continua cu celelalte materii la care elevii pot sustine proba la alegere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )