Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Barbat ridicat cu forta de politisti la Alba Iulia. Pete rosii, asemanatoare sangelui, observate in masina acestuia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barbat ridicat cu forta de politisti la Alba Iulia. Pete rosii, asemanatoare sangelui, observate in masina acestuia

Interventie in forta a politistilor, joi, 20 februarie 2020, intr-o locuinta din Alba Iulia. Un barbat a fost ridicat de catre oamenii legii si dus la politie pentru audieri. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Incendiu puternic la o locuinta din Alba Iulia. Pompierii au reusit sa opreasca extinderea focului

Un incendiu puternic a distrus luni, 17 februarie, o anexa a unei locuinte din localitatea Oarda de Jos, parte componenta a municipiului Alba Iulia.

VIDEO Barbat scos cu forta dintr-o sedinta de consiliu local dupa ce i-a spus primarului N-aveti habar, domnule infractor!

Un episod straniu s-a petrecut marti, 18 februarie, intr-o sedinta de consiliu local in Ramnicu Valcea. Un localnic acuza de abuz primaria si Politia Locala.

Femeie in varsta de 81 de ani, decedata de gripa la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

O pacienta in varsta de 81 de ani diagnosticata cu gripa, care prezenta si alte boli, a decedat, in 16 februarie 2020, la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Liberalii nu s-au inteles pe cine sustin viceprimar la Alba Iulia. Proiectul a fost retras din Consiliul Local

Consiliul Local Alba Iulia a amanat pentru urmatoarea sedinta desemnarea unui viceprimar in locului lui Gabriel Plesa, demisionar si inscris in USR.

Un pitbull a intrat intr-o curte din Alba Iulia si a ucis un alt caine. Proprietarul animalului a fost amendat

Un caine agresiv a intrat marti dimineata, 18 februarie, in curtea unei familii din Alba Iulia. Pitbull-ul a atacat si a ucis un alt caine aflat in curtea respectiva.

Un nou domeniu schiabil in Apuseni, la 40 de km de Alba Iulia, cu doua partii, telescaun si banda rulanta pentru copii

Un nou domeniu schiabil se va construit in Alba, in Muntii Apuseni, la circa 40 de kilometri de Alba Iulia. Proiectul a fost in initiat de Primaria Zlatna si are o valoare de peste 2 milioane de euro.

Ce a patit un roman care a cumparat doua masini Audi din Germania si a uitat sa mai plateasca ratele. Cele doua autoturisme valoreaza 158.000 de euro

Un barbat in varsta de 40 de ani din Alba Iulia a fost arestat si predat catre autoritati judiciare din Germania unde este cercetat pentru inselaciune. Acesta este acuzat ca, in lunile martie si iunie 2018, a achizitionat in leasing doua masini de lux si a platit doar primele rate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )