Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Barbatul care imblanzeste crocodilul Sfarama Oase: Sezi, stai locului!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Barbatul care imblanzeste crocodilul Sfarama Oase: Sezi, stai locului!

Pentru cei mai multi, privelistea unui crocodil care se apropie cu gura larg deschisa ar fi o sperietura de moarte si asta ar fi o reactie absolut normala caci intalnirile cu aceste reptile periculoase se termina de cele mai multe ori in mod fatal pentru om. Nu este cazul pentru australianul Matt Wright, care este cunoscut drept cel care imblanzeste crocodilii. continuă pe Hotnews

A fost prins barbatul care a tras cu pistolul intr-un vatman in Bucuresti. A tintit spre ochi, a nimerit in frunte

Barbatul care a tras cu pistolul cu bile intr-un vatman din Capitala in aceasta dimineata a fost prins dupa cateva ore. Politistii l-au depistat repede pe sofer, dupa numarul de inmatriculare indicat chiar de vatman. Agresorul este un tanar de 19 ani.

Barbatul care a tras cu pistolul intr-un mall din Voluntari a fost retinut de politisti

Politistii Ilfoveni l-au identificat pe barbatul care a tras cu pistoul intr-un mall din Voluntari. Acesta este angajat in cadrul centrului comercial si are 42 de ani. El este cercetat acum pentru trei infractiuni.

Barbatul care sustine ca este calator in timp si vine din 2045. Are o dovada filmata, dar a omis un detaliu

Calatoria in timp a fost de-a lungul vremurilor, un subiect amplu dezbatut. Fie ca vorbim de filmele SciFi sau chiar teorii initiate de oamenii de stiinta. Daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile unui personaj, calatoria in timp este reala. Sau nu e? Barbatul care sustine ca este calator in timp si vine din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2016 seconds )