Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Basescu, despre acuzatiile de blat cu Firea: Mi-a terfelit fiica, credeti ca o pot ierta vreodata pentru asta? Daca va fi aleasa din nou Firea, Orban si Barna sunt responsabili

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Basescu, despre acuzatiile de blat cu Firea: Mi-a terfelit fiica, credeti ca o pot ierta vreodata pentru asta? Daca va fi aleasa din nou Firea, Orban si Barna sunt responsabili

Traian Basescu sustine ca sunt ridicole acuzatiile ca prin candidatura sa la Primaria Capitalei ar fi facut un blat cu aceasta. El a spus, la interviurile HotNews LIVE la distanta, ca nu o va putea ierta niciodata pentru ca i-a terfelit fiica, dar ca nici nu se va simti vinovat daca Firea va fi aleasa pentru un nou mandat de primar general. continuă pe Hotnews

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3! A vorbit despre fetisul Gabrielei Firea si a busit-o plansul, imediat VIDEO

Dana Budeanu declara public ca o va sustine pe Gabriela Firea la Alegerile Locale de anul acesta. Nu este de mirare acest aspect, avand in vedere ca cele doua sunt bune prietene. Invitata la Mihai Gadea, a vorbit inca odata de actiunile edilului in ceea ce privesc persoanele in varsta din Capitala. Dana Budeanu, in .

Traian Basescu despre companiile municipale si stimulentele date de Primaria Capitalei: Firea este bolsevica, le voi desfiinta Voi pastra doar programul FIV si voi creste bugetul

Daca va fi ales primar general, Traian Basescu promite ca va face un audit la companiile municipale infiintate de Gabriela Firea, pentru a vedea unde au ajuns banii publici, apoi le va desfiinta. in ceea ce priveste stimulentele financiare acordate de Gabriela Firea, Traian Basescu spune ca le va desfiinta pe toate, mai putin programul FIV, fiindca sunt un proces de cumparare de voturi. in ceea ce priveste alocarile catre Catedrala Mantuirii Neamului, Traian Basescu este convins ca Patriarhul Daniel are suficiente resurse de finantare ca sa nu mai aiba nevoie de bani de la Primarie.

Basescu, despre Dana Budeanu: O femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta Pamantului, dar e de un ridicol absolut

Candidatul PMP pentru Capitala Traian Basescu a comentat miercuri la Adevarul Live implicarea Danei Budeanu in campania electorala pentru locale, care pe de o parte a transmis mai multe acuze nefondate catre candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL Nicusor Dan, si laude pentru Gabriela Firea de cealalta parte. O femeie fara cultura. I se pare ca-i desteapta Pamantului si e de un ridicol absolut, a catalogat-o Basescu pe aceasta din urma.

Alegeri locale 2020. Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit. Gabriela Firea inghite in sec

Rezultatul testului anti-drog al lui Traian Basescu a venit, iar fostul presedinte spera intr-o confruntare pentru alegerile locale 2020 cu Gabriela Firea, amandoi aspiranti la fotoliul de primar Capitalei. Gabriela Firea anuntase ca cei care vor o confruntarea fata in fata cu ea trebuie sa aibe testele anti-drog si coronavirus facute, in contextul in care .

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate.

CORONAVIRUS |Traian Basescu, despre protestele din toata lumeafata de masurile de restrictie: Oamenii nu accepta sau nu inteleg ca in pandemie drepturile fundamentale se restrang. Vor fi si la noi, dar nu de aceeasi amploare

Fostul presedinte, Traian Basescu, spune ca manifestatiile din marile orase ale lumii, unde oamenii au iesit in strada contestand restrictiile impuse de autoritati in contextul in care cazurile de.

Traian Basescu, despre o posibila retragere a sa din cursa pentru Primaria Capitalei: E o prostie

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat din nou ca nu se va retrage din cursa electorala pentru ca voturile pe care le-ar primi sa se indrepte catre Nicusor Dan, candidat.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )