Libnet.ro
UNICEF

13:30

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

B1 B1,
Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,. continuă pe B1

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

CORONAVIRUS |Traian Basescu, despre protestele din toata lumeafata de masurile de restrictie: Oamenii nu accepta sau nu inteleg ca in pandemie drepturile fundamentale se restrang. Vor fi si la noi, dar nu de aceeasi amploare

Fostul presedinte, Traian Basescu, spune ca manifestatiile din marile orase ale lumii, unde oamenii au iesit in strada contestand restrictiile impuse de autoritati in contextul in care cazurile de.

Traian Basescu, despre o posibila retragere a sa din cursa pentru Primaria Capitalei: E o prostie

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat din nou ca nu se va retrage din cursa electorala pentru ca voturile pe care le-ar primi sa se indrepte catre Nicusor Dan, candidat.

Ludovic Orban, despre protestul din Bucuresti: imi pare rau ca exista unii care parca nu isi iubesc copiii. Este o masura care are rostul de a apara sanatatea lor

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus, sambata, in contextul protestului din Bucuresti, organizat impotriva masurilor de prevenire a raspandirii pandemiei de coronavirus, ca nu se are in vedere.

Cate mii de euro are Traian Basescu pe card! El chiar isi poate cumpara orice, oricand

Traian Basescu are atat de multi bani pe card incat isi poate cumpara orice, oricand doreste. Fostul presedinte, actual candidat la Primaria Capitalei la alegerile locale 2020, are nu mai putin de 70000 de euro pe card. Traian Basescu are zecii de mii de euro pe card. Ce venituri are fostul presedinte al Romaniei Traian .

Traian Basescu propune o dezbatere cu Firea si Dan in sala de consiliu a PMB

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, propune o dezbatere cu principalii contracandidati, Gabriela Firea si Nicusor Dan, care sa fie gazduita de sala de consiliu a municipalitatii.

Traian Basescu: Barna si Orban, l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs, pe Nicusor Dan

Traian Basescu, candidatul PMP pentru Primaria Capitalei, il ataca pe candidatul dreptei, Nicusor Da.

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Cursuri suspendate timp de 5 zile in scolile din Bucuresti unde vor fi sectii de votare pentru alegerile locale

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare la alegerile locale din 27 septembrie vor fi inchise timp de 5 zile inaintea si dupa desfasurarea scrutinului.

Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate. Elevii nu vor mai merge la scoala

La finele saptamanii viitoare vom avea Alegeri Locale. Pe data de 27 septembrie romanii vor merge la urne pentru a-si vota viitori edili si consilieri locali. La nivelul Bucurestiului, dar si in tara, prefecturile au luat anumite decizii privind cursurile elevilor. Ce scoli din Bucuresti si din Romania vor avea cursurile suspendate pentru Alegeri Locale .

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )