Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Bataie intr-un magazin din Timisoara, intre o vanzatoare si doi hoti care au incercat sa fure dulciuri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Bataie intr-un magazin din Timisoara, intre o vanzatoare si doi hoti care au incercat sa fure dulciuri

Camerele de supraveghere intr-un magazin din Timisoara au surprins momentele in care o vanzatoare s-a batut cu doi barbati care au incercat sa fure dulciuri si obiecte de uz personal, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea s-a luptat cu doi hoti - VIDEO

Scene uluitoare intr-un magazin din Timisoara. Vanzatoarea unui supermarket s-a luptat la propriu minute in sir cu doi indivizi care incercau sa fure din rafturi. Femeia l-a pus la pamant si l-a imobiliz.

Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu cei doi hoti. Nimeni nu a intervenit VIDEO

O femeie din Timisoara le-a venit de hac unor hoti! Scenele incredibile dintr-un magazin au facut inconjurul tarii. Iata cum reuseste femeia sa se lupte cu eisi cum nimeni nu intervine, preferand sa se lupte la bataie ca la masini straine! Cine era vanzatoarea din Timisoara care s-a batut cu doi hoti VIDEO Scene uluitoare .

Decathlon a deschis primul magazin din Targoviste si a ajuns la o retea de 27 de unitati

Decathlon, retailer european de articole sportive, a inaugurat primul sau magazin din Targoviste, situat pe Strada Locotenent Stancu Ion nr. Odata cu noua deschidere de magazin, a patra din acest an, reteaua nationala ajunge la 27 de unitati de.

Smyk All for Kids deschide al doilea magazin din Sibiu

SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat in comercializarea de produse pentru copiii cu varste intre 0 si 14 ani, inaugureazaastazi magazinul cu numarul 17 in Romania la Sibiu, la niciun an distanta de la primul magazin deschis in acest oras.

Marelbo deschide cel de-al doilea magazin din Sibiu si ajunge la o retea de 58 de magazine la nivel national

Noul magazin este localizat in centrul comercial Promenada Sibiu strada Lector nr. 1-3A), are o suprafata de 120 m si 6 angajati. Totodata, cu ocazia deschiderii magazinului, Marelbo ajunge la o retea de 58 de magazine la nivel national si 740.

Exclusiv Romania libera. Dialog cu Ada Hausvater, managerul Teatrului National din Timisoara

In editia de astazi, va prezentam un interviu cu Ada Hausvater, managerul Teatrului National din Tim.

VIDEO Instanta anuleaza decizia din 2016 de retrocedare a 12 hectare de teren din Parcul IOR, anunta primarul sectorului 3

Cele 12 hectare din Parcul IOR care fusesera retrocedate printr-o decizie a fostului primar Adriean Videanu vor redeveni domeniu public, prin hotarare a instentei, a anuntat vineri primarul Sectorului 3, Robert Negoita. El a facut anuntul in parc, unde i-a chemat pe jurnalisti si a mazgalit cu un spray grafitti un panou pe care scrie: Proprietate privata, teren retrocedat in 2005 de Adriean Videanu .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )